bilder. titta och njut (;


you rock my world.

sådär nu har hela dagen gått.. ätit jätte god middag med mamma, lillebror och hanni. det bjöds på lax wook med ris. MUMS vad gott det var. sen har jag och hanni lekt med kameran (; snygga bilder blev det, ohja! bingolotto gick sådär, vann ju inte 25000 som sist. men mysigt var det. kollade även på cinderella story, mysig film. varför finns det inga prinsar som kommer springande till en? jag vill leva i en saga. gud så bra allt hade varit. haha. nog om allt det nu ska vi tagga tills imorgon! för imorgon ska det FESTAS!
bilderna från idag kommer i nästa inlägg!
tjingeling.

nakna flickor får uppmärksamhet, inte jag.

ännu en dag i detta kalla vinterväder. det är riktigt kallt ute nu. men det är bara att bita ihop för snart eller om 3 månader typ blir det varmt igen. kanske, vem vet. ikväll kommer hannah hit igen. vi ska mysa med god mat, och spela bingolotto. ska övertala hannah att vi ska leka lite med kameran också (; det kommer hon säkert att vilja hihi.
nu ska jag spela vidare på mitt spel. har sån country life på facebook.
lite små roligt och det drar ut på tiden ;)

I'll rock this world on my own.

nu har jag varit dålig igen. men ibland får man faktiskt vara det, iaf har varit på stan idag igen, var där igår med hanni och mamma. hittade min nyårs klänning :) UNDERBART! fick en hel del annat inhandlat också. jag och hanni myste till det med en bio vid halv sju tiden. det blev old dogs den var riktigt rolig faktiskt.. h somnade inne på bio och mitt i filmen skriker hon kan dom inte bara gifta sig! vi två börjar gapskratta och dom bredvid mig bara kollar typ snett. hahah, det var roligt! efter bion gick vi till chez för att ta en öl, men det blev typ tre öl. men gott var det. sen var det hem och sova som gällde. för även idag har vi gått på stan. köpte det sista typ. satte oss på café vasa och fick i oss lite mat. gott!!

två dagar kvar tills det är nyår. ett nytt år med nya tag. längtar jätte mycket. har ju hittat klänningen. och jag är så glad, imorgon blir det att köpa alkohol. mm mums! imorgon kommer även hanni hit igen (: då ska vi spela bingolotto. nu luktar det gott från köket för mamma håller på med mat. gott, spaghetti och köttfärssås blir det. yes!
vi hörs senare ♥

äntligen över.

nu är äntligen julhelgen över. tack och lov, jag är så trött på julmat och allt som har med julen att göra. nej nu överdriver jag lite. men jag är rätt trött. firade jul hemma hos mamma, juldagen hos pappa och maryann och annandagen hos mormor (:

nu sitter jag här hemma med mamma kollar på idol 2004. ska strax gå iväg till netto för att köpa chips och dip och allt det där goda! på juldagen var jag ute med hannah, först blev det chez, sen drog vi till lilla london. där träffade vi våran goa klasskamrat figge :) åh vad jag har saknat han. träffade även en hel del andra goa gubbar. men det var en helt okej kväll faktiskt.
nu ska jag klä på mig lite varma kläder och sen knalla iväg till netto.
tjing!

uppesittarkväll& julafton.

igår var det bingolotto och jag vann 25000 kronor. nej nu skoja jag jag och mamma satt med en varsin cider. gottgott! mamma hade ju lite tur iaf, 100 kronor rikare, GRATTIS! idag är det julafton. GOD JUL till er alla! har nyss ätit lite gröt, har klätt grannen, och nu ska jag hoppa in i duschen, för pappa och maryann är på väg hit :)


NU ÖNSKAR JAG ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL.









glad

jag har en sån härlig känsla i mig. jag vet inte riktigt. kanske för att det är jul och allt? vad vet jag, men den känslan jag har är så jävla skön. jag ler typ hela tiden. förutom när jag skäller på min lillebror haha. men jag är glad. och det känns bra. jag sitter och ler för mig själv nu. lite mobbat kanske men är man glad så är man!
det är bara att gilla läget typ.





julmust.

äntligen klar. nu är jag helt trött i kroppen. skinkan är ute ur ungen, golven är tvättade och nu dricker jag julmust i min ensamhet. för hela familjen utom jag är och köper gran. hihi. så ikväll blir det att klä grannen och spela bingolotto. det är ju trots allt uppe sitta kväll idag. det ska bli mysigt. kanske lite varm oboy till det. ohja. bättre kan det inte bli :)

23 december.

en dag kvar. det är lite sjukt. igår satt jag och slog in alla julklappar, det var roligt. ska slå in några till idag. håller på att göra skinka nu också, eller det är inte mycket man ska göra, bara passa den typ. lätt som en plätt. nu blir det storstädning. så att min lilla mamma blir glad. hon är nämligen iväg och köper julklappar i sista minuten då ska jag överaska henne. för jag är så jävla snäll!
är lite små sur just nu, för min äckliga lillebror kan aldrig hjälpa till, han är så jävla LAT! helt seriöst. han orkar inte ens diska typ 4 tallrikar och 8 glas. han är fan sjuk i huvudet. så jävla LAT! irriterad är jag! usch och fy på han just nu. sådär nu har jag fått ut lite mer ilska. stod och skällde på han i typ 10 minuter! jag hoppas han tänker till nu! ÅH!


nu ska jag inte sitta här och vara arg. för nu ska jag börja min storstädning. vi hörs om några timmar!
puss och kram och nyp i stjärten!

mmmm

livet njutning.

härliga vintertid.


äntligen hemma!

har haft en heldag på stan med mamma, så just nu är jag helt slut. handlat lite julklappar, ätit lunch på café mio, hälsat på storebror på sjukan, sen stan en stund till sen var det äntligen hem gång. jag är så trött just nu, helt slut i kroppen.. men det går över. snart är det julafton yes! jag längtar. fast jag tror jag längtar mer till nyår faktiskt. snart snart snart.

en riktig super mysig dag med mamma helt enkelt ♥

stan med mammi ♥

godmorgon!
nu har jag ätit frukost och ska strax fixa till mig. ska in till stan med mamma som sagt. handla lite julklappar och mysa. en mor och dotter dag. ska senare idag upp till min storebror som jag håller tummarna för nu att han inte har någon skit.
nu måste jag rusa, ska gå om en kvart och jag sitter i pyjamas. woups!

jag ska måla hela världen

kom nyss in, har varit borta hos min pappa. druckit lite te och snackat och så :) mysigt var det iaf! fick ett par örhängen och ett halsband, även bh:ar och en väska. lilla julafton för mig. hihi! så nu är jag rätt nöjd. snart blir det tv-mys med mamma och varm choklad. mmm, längtar.
imorgon ska jag till stan med mamma, vi ska handla julklappar, ska handla lite till mig själv också, vi ska även äta en god lunch tillsammans. senare under dagen ska vi upp och hälsa på min kära storebror som ligger på shalgrenska.
nu ska jag fixa lite bilder på picnik och photoscape för det tycker jag om att göra. 
HAHAHAHAHA :D

välkommen hem.

nu blir det varm choklad med mamma. ska mysa lite.
lyssnar just nu på eriks nya album. med alla låtar från idol. han är så jävla bra.
ursäkta att jag svär. men fan vilken röst! man får rysningar i hela kroppen.
underbart!

ikväll ska jag kolla på välkommen hem - en sång för hemlösa. det är en dokumentär om hemlösa i sverige. det finns 17000 hemlösa just i sverige. det är faktiskt jävligt sjukt. EMD är det som håller i själva dokumentären kan man säga. deras låt välkommen hem, är underbar. så har ni inte lyssnat på den så gör det nu!


LA Gigolo

godmorgon eller god eftermiddag kanske det mer är. jag har sovit som en stock i natt. har varit hel död. vaknade vid halv ett och ja nu sitter jag här. jag har nyss kollat en film med lillebror det blev L.A. Gigolo. rolig film faktiskt (; nu ska jag ta något att äta, och om en liten stund kommer hannah.
det ligger snö på marken. snö, yes! jag vill typ ut och rulla mig i det. jag älskar snö :)

chuck bass.

kollade nyss på gossip girl. jag vet inte vad ni tycker men jag ÄLSKAR det. så jävla bra.
' I am chuck bass, even europeans must know what that means.'
så jävla rätt. love love love love it.
chuck  bass, my love
om en stund ska jag tjocka mig med chips och julmust. för då ska jag kolla film, coyote ugly.
en sjuk bra film faktiskt. jag gillar den. hihi. bara 4 dagar kvar till julafton. åh jag längtar. hihi.

mys.


här kommer några bilder.
kanske inte dom vackraste men dom är endå helt okej.
hahaha




söndag.

dålig uppdatering jag vet. men jag har pysslat hela dagen med mamma och hannah. målat och gjort kort. det var jätte mysigt och skojigt. ska snart hoppa in i en dusch. för att sedan dega hemma och kolla på film. oj just det vi får inte glömma söndags myset :) chips med dip. MUMS!


kommer bilder från dagen i nästa inlägg.
puss och kram

mätt och belåten

nu har jag ätit tacos, och jag lovar när jag säger att det var de godaste! så nu är jag mätt och belåten. sitter och dricker cider nu med hannah. det är också gott. haha! vi kanske ska till trädgårn, för att dansa men vi får se (: nu ska vi dricka vidare och kanske dansa lite ;) haha ciao bella ♥





woho!!!

kom nyss hem har varit på netto med mamma, köpte det sista som vi glömde förut ;) haha! nu ska jag skära upp lite grönsaker för vi ska äta tacos! hoppas hannah bli glad, för det är för hennes skull vi äter det haha. nu ska jag inte fastna här. uppdaterar senare ikväll.
puss och kram

gårdagen.

igår städade jag, och städade och sa jag att jag städade? (: fint blev det iaf. sen lagade jag mat, spaghetti och köttfärssås. efter det tog jag mig ett bad. och det var jätte skönt. kollade smala sussie med mamma och bröder. rolig film det där. sen satt jag och mamma och pysslade lite och löste korsord. haha


lite bilder från gårdagen (:

nu börjar det..

nu börjar jag med min städning. usch jag ser verkligen inte fram emot det men det måste göras. om inte jag gör det så gör ju ingen annan det. haha, så först blir det köket.
hihi

fredag

japp, idag var det äntligen fredag. vaknade vid 12 idag. har sovit lite dåligt inatt och så. jag ska bara dega hemma idag med någon film och något gott till. är ju lite små sjuk, så det blir bäst att stanna inne. fast även om man är sjuk så får man ju ta och hjälpa till lite här hemma, några saker jag ska hinna med idag är
hörs senare ♥

har inget att göra.

nu sitter jag här och väntar på att hanni ska komma, för vi ska se på new moon. japp ni hörde rätt! haha. men hon har inte dykt upp än. samuel kanske har kidnappat henne? hm.. nej men skämt åsido, så kommer hon nog vilken sekund som helst. har precis gjort klart mitt te, funderar på att ta en klementin.. men jag vet inte om jag orkar gå till köket. haha latare människa än mig får man leta länge efter.

sjuk.

torsdag idag och veckan närmar sig sitt slut. vaknade runt tio idag. och var helt slut i kroppen. har ont i huvudet och usch mår inte alls bra. så nu har man blivit sjuk. det är inte alls skoj. men jag får stanna hemma nu och bara ta hand om mig själv, så kanske jag bli bättre till nästa vecka.
jag har blivit en torsk. satt nyss och kollade på twilight igen. jag och mamma ska se den senare idag också. så men jag får inte nog av den. för den är så bra! vet att jag är väldigt efter men vad ska jag göra. kan inte sluta gilla det. som jag är sjuk, så blir det att dega hemma! ska dricka massa te och knapra i mig massa tabletter typ. för jag ska bli frisk!
tjing!

dags att sova.

nu är jag trött, har ont i magen, har ont i halsen. så nu ska jag sova! imorgon ska jag upp tidigt för att sticka iväg till arbetsförmedlingen. ser inte alls fram emot det. usch. men jag måste.
aja, godnatt!



mensvärk..

nu har jag städat lite i mitt rum efter att ha kollat på ett avsnitt av paradise hotel. jag är inte alls insatt i det och jag bryr mig verkligen inte om det. men det fanns inget bättre på tv. haha, jag har ursäkta mig men en sån jävla äcklig mensvärk. en sån jobbig som gör att man har ont både i magen, ryggen, benen typ överallt. så jobbigt. plus att jag har faktiskt väldigt ont i halsen.. inte okej! nej men gud vad jag klagar. och jag får faktiskt göra det för det är min blogg :) hahaha! nej, nu var jag löjlig. haha.

stör mig lite smått på vissa människor, jag ska verkligen inte säga några namn. men jag förstår inte?! idioter!

så bra.

den var riktigt bra! verkligen. åh han är så snygg. ska nog se den igen med mamma ikväll, för jag vet att hon vill se den. hihi. på lördag blir det att kolla på uppföljaren. hoppas den är lika bra. nu ska jag titta på biggest loser, sen blir det att ta ett bad (: jag fryser fortfarande.. kanske börjar bli sjuk? oh no! det vill jag verkligen inte bli inte nu vid jul och allt. usch. vi får hoppas på det bästa här helt enkelt.
tjing!

värm mig inatt

kom nyss in, och jag säger bara fy vad det har blivit kallt ute. men det är så mysigt när det snöar, och så.. åh. nu ska vi ta och sätta oss och kolla på film, idag blir det twilight. för den har jag inte heller sett. jag är så snabb på att se filmer. men alla som jag känner som har sett den säger ju att den är jätte bra. blir nog att ta en kopp te till det också, så vi får värma oss lite. för jag fryser så mycket. fast ikväll får jag sova ensam, för hanni kommer lämna mig :(
fast sen när hon åker ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad.
och bara njuta av värmen! så det så.

snygg.

glamorös frukost/lunch vi fick. korv med spaghetti.. det var faktiskt jätte gott om ni frågar mig (: tror hanni gillade det med för hon käkade upp allt. haha, vilket matvrak hon är. haha, nej jag skoja hjärtat.
nu ska vi fixa oss lite sen bär det av mot city, storstaden, femman huset ni bestämmer. haha.
ciao bella!



godmorgon!

godmorgon.
nu har jag och hanni vaknat till liv, äntligen. vi sa att vi skulle upp vid 10 men det blev 11 (; vi kanske inte är så morgonpigga som vi tror att vi är. haha. idag ska vi göra lite ärenden som sagt. arbetsmarkandtorget vid 1 ungefär, sen blir det ut på stan för att lämna in en massa cvn (; hihi. nu ska jag springa iväg för att äta lite frulle typ. får se vad jag har att erbjuda.. hm, typ korv? hahaha.

brokeback mountain ♥

nu efter 4 år har jag äntligen sett brokeback mountain och jävlar vad den va bra.. jag och hanni har suttit här helt inne, och vi blev lite ledsna i slutet. vi grät floder, kan fortfarande inte fatta att han dog. helt sjukt. men nu ska jag och hanni dejta kudden, för imorgon blir det massa ärenden.
godnatt ♥




myspys med h ♥

nu ska jag mysa till det med en film med hanni. får se vilken det blir. ska även ta en kopp te och lugna ner mig lite. är lite små sur eller väldigt sur på min lillebror m. idiot är vad han är! nej nu ska vi inte vara negativa. imorgon måste jag till arbetsmarknadtorget och kära hanni ska få följa med mig :) haha. sen ska vi vara duktiga igen, och lämna in några cvn. jag vill jag vill jag vill ha jobb! snälla ske ett mirakel!





hon är på väg till GÖTEBORG!

nu är hanni ♥ på väg till mig. underbart, vi ska gå en mysig kvällspromenad. sen ska vi hem till mig och mysa med te sitta lite framför datorn, jag ska ju vara snäll och hjälpa henne lite. med hanni skrattar man alltid. hon är verkligen en jätte skön person. besök hennes blogg här :)


vi två. bäst tillsammans ♥


snart börjar biggest loser, vilket jag absolut inte får missa. snart final och allt.
sitter och läser en massa andra bloggar just nu, och man får verkligen mycket inspiration och idéer (;
jag tycker jag ändå börjar få ordning på min blogg nu. jag gillar det!!

barndomsvän ♥


andras dröm, min verklighet.


baby.

nu har jag ätit mat. korv med makaroner blev det. snabbt och enkelt (: har även kollat lite på simpson med lillebror. nu sitter jag framför datorn igen, åter igen dricker jag lite gott te. och lyssnar just nu på nickelback och dom är bra.

korven                       makaronerna                och jag just nu :)

städ& mat

nu ska jag ta tag och städa lite i mitt rum. hannah stökade ner det ordentligt i helgen. hon är ju hopplös ;) haha skämt och sido. gillar dig tjejen. nej men måste städa lite där inne. ska även passa på att göra lite mat till mig. vad det blir får vi ta och se. något gott och enkelt.
hörs lite senare ♥






jobb jobb jobb

nu har jag sökt några jobb. nu är det enda man kan göra är att hålla tummarna. och det kommer jag verkligen att göra. jag behöver ett jobb. kan det inte bara ske ett mirakel nu? kanske 2010 blir mitt år istället? man får ju hoppas. 8 dagar kvar till julafton idag.. det är sjukt. verkligen..  och det finns ingen snö? jag vill ha snö. åh!
när man inte har något annat för sig.
så kan man alltid leka av sig på picnik (;


te och lite bra musik.

te är så gott. jag kan dricka flera koppar om dagen. vet inte men det är så avslappnade på något sätt. och så lyssnar man på melissa horn. jag säger bara vilken tjej. underbara låtar har hon iaf. så om ni inte har lyssnat på henne gör det! nu ska jag fortsätta söka jobb och söka ännu mera jobb. men det finns typ inga jobb så det är så segt.

tisdag

godmorgon
nu ska vi se, jag drömde ingen mardröm men jag drömde några andra sjuka saker. haha. drömmar kan vara rätt roliga ibland. jaja, jag har fixat lite med mina naglar idag. ni som känner mig vet att jag biter sönder mina naglar. men nu har jag faktiskt varit duktig att spara ut. så nu har jag suttit och fixat dom. ska sätta på lite te, och dra in på arbetsförmedlingen och se om det finns några jobb. här har ni en bild på mina naglar (: haha

sov gott.

för det ska jag göra. eller jag ska försöka. brukar sov gott. faktiskt väldigt sällan som jag drömmer mardrömmar. kommer säkert göra det i natt bara för att jag skrev sådär. usch. imorgon blir det att gå upp rätt tidigt. har en hel del jag ska försöka hinna med. imorgon är det bara 10 dagar kvar till julafton. det är lite konstigt. för jag har ingen jul känsla alls.. men det kommer ungefär dagen innan (; hihi.
nej, nu får ni sov gott och drömma sött.
godnatt!

lite bilder från lördagen




det var en ball kväll med mycket alkohol.
woups!



a smile makes everything better.

jag är glad nu, för jag lyckades förstå. jag är nog rätt smart ändå om jag vill. nu måste jag bara komma på hur man ändrar text stil? men det kommer jag nog på om en timme eller två.
just nu sitter jag här framför datorn med en kopp te.
lyssnar på lite skön musik och gör ingenting vettigt.
ska nog leka lite med picnik.com och göra om några bilder (;


måndag idag!

godmorgon gott folk!
idag är det måndag ny vecka och nya tag är det som gäller. idag ska jag springa runt i stan och lämna in cvn. ska bli kul hoppas bara att man får ett jobb nu. börjar bli väldigt segt att sitta hemma hela tiden.. men men, man kan ju inte göra något annat än hoppas och hålla tummarna. jag och hannah ska strax äta lite frulle. och det ska bli väldigt gott. är jätte sugen på knäckemacka!! bara så ni vet. haha.

seeeeeeeeeg

dålig uppdatering jag vet. men det är söndag och jag är bakis. så idag har varit en vilodag. har kollat film med hannah, ätit chips med dip och druckit julmust! bättre söndag finns inte. ska typ sova om någon timme eller två. imorgon blir det att söka lite jobb.



godnatt och sov gott!

alkohol!

nu har min favorit hannah kommit :) så nu sitter vi och dricker lite smått. ska snart sätta på oss lite smink och snygga till oss med. sen ska vi till min kära far. det ska bli skojskoj! även samuel och nicklas ska även med, gott med lite killsällskap (; hahah!

lööööööööördag

godmorgon!
jag tycker att det är en god morgon idag i alla fall, för jag ska träffa hannah, kolla på min pappa och dricka öl! fyfan va bra. just nu väntar jag på att mamma ska orka gå ner till torget med mig. men hon är typ seg ligger och sover i soffan, men ska hoppa lite på henne snart. sen när jag kommer hem ska jag ta mig ett bad, för att fräscha till mig. sen vid 5tiden kommer hannah :) och vi ska fixa lite med min blogg så den blir lite snyggare och lite bättre. sen blir det att vi fixar oss för kvällen. vi får se vad som händer efter pappas spelning. kanske utgång vem vet?
tjing!


sooooooova

nu ska jag besöka kudden. det ska bli skönt för imorgon väntar en fullspäckad dag med hannah!
så vi hörs imorgon :) 

godnatt och sov gott!


'lite små bilder på mig'

idol vinnaren 2009

blev ERIK!
men jag är glad ändå.. för erik är ju jävligt bra!
grattis

yeeeah!

vinnarlåten i idol är verkligen så bra. och jag tycker båda gjorde den kanon. men jag hejar ju mest på calle balle :) funderar på vad jag ska göra nu i väntan på att se vem som vinner. kanske bara glo runt här vid datan? eller så kanske jag tar mig en dusch? hm.. vi får se helt enkelt. btw, chips med dip det är förfan livet. så jävla gott!!

calle!!

CALLE KOMMER VINNA IKVÄLL!!
eller vad tror ni?
jag hoppas hoppas hoppas. 
men det gör ingenting om erik vinner.
för båda två är så jävla bra!!

helt slut.

äntligen är jag klar med mitt rum, eller jag har golven kvar. men dem tar vi lite senare. just nu ska jag bara ta det lugnt framför datan lyssna på lite skön musik och så. kanske fixa lite bilder. det gillar jag att göra haha. jag längtar tills klockan ska slå 8. för då börjar idol och då får jag äta chips. som jag är jätte sugen på just nu. men jag får försöka hålla mig. jag låter som en liten tjockis som inte kan vänta typ. måste ha det nu nu nu. men jag tycker att på helger får man unna sig lite gott. funderar på om jag ska ta mig ett bad? eller, jag tror inte jag orkar det. haha. fan va lat jag är.. kanske senare.. hahaha.


städdag.

sådär, nu har jag diskat och diskat och berget är borta. känns skönt. magen har slutat att kurra för jag gjorde en sån grym god pasta carbonada. skall strax städa lite i mitt rum, för det är väldigt stökigt där plus att jag ska få besök av hannah imorgon vi ska ju kolla på min kära far när han spelar, dricka lite öl och tjata. det ska bli kulkul.

fredag

okej, nu kör vi! femte gången gillt. och denna gången ska jag lyckas. jag tröttnar alltid på att blogga men nu ska jag försöka vara seriös. får se om det går. min kära vän hannah ska hjälpa mig lite på lördag. måste snygga till den lite. för just nu är den som alla andra nystartade bloggar. jätte tråkig. haha, nu börjar vi!
fredag idag, jag älskar fredagar. jag vet inte varför men jag gör bara det. det är nu man kan koppla av för nu är det helg. inte för att jag gör något speciellt på vardagarna förutom att söka jobb och ännu mer jobb. idag vet jag inte vad jag ska göra än. det lutar på hemma kväll med mamma och kolla idol. det är ju trots allt final och jag hejar på KALLE! bara så ni vet.

ska strax laga lite frukost eller kanske mer lunch till mig. det blir lite lyxmat idag, pasta carbonada (: jag gillar det. det är så gott. sen ska jag fixa och så lite här hemma, städa typ och dansa till någon bra låt. måste ta ett bad idag också. fräscha till mig lite. jag är så sliten just nu. och kommer bli mer sliten sen efter allt städ. haha.
nej men nu ska jag gå och börja med min frukost öhm lunch.
tjing.

RSS 2.0