frulle med h ♥

godmorgon.
eller den är inte så god faktiskt. seriöst när får man börja borra på morgonen? inte klockan nio iaf. usch! och igår kväll borrade dom så sent som nio på kvällen. inte okej. gör det under dagen så fort ni kommer hem! seriöst. över till något annat, ikväll skall man till skolan och träffa gamla skolkompisar :) roligt!
NU BLIR DET FRULLE MED H ♥
tjingeling.




vill inte tänka på det.

jag vill, men ändå inte? fattar ni?
för det gör inte jag. åh!

tjafan.

tja fan!
jag har tråkigt. det är faktiskt sjukt tråkigt att vara sjuk. man orkar ju inte göra någonting. tråkigt! jaja, nu ska man inte klaga. håller på att städa mitt rum lite halvt, det går sådär. för så fort jag böjer mig ner för att plocka upp något, så börjar jag att hosta. fyfan! men snart är det fint igen (: yey.

h har ju lämnat mig för någon kille. så jag och lillebror är ensamma, fast det känns som han också ska dra snart. och då jävlar ska jag ha disco i vardagsrummet. oh yeah! usch, gud vad tråkigt jag har. nu ska jag äta godis. byebye.
ögongodis ♥

yey.

tja.
nu sitter jag här, hostar som en galning men jag försöker ändå. hjälp mig någon? jag vill nämligen inte vara sjuk längre. jag vill bli frisk! så att jag kan gå på anställning intervju, japp ni läste rätt. skulle egentligen dit igår, men jag är ju sjuk så fick säga nej, eller fick en 'ny tid' så jag hoppas att jag blir
FRISK SNARAST!
just det. jag är så arg på mitt jobb som jag har just nu. för jag får inte jobba förrens i maj. man blir så trött! jaja, nu ska jag laga lite mat tänkte jag. för jag är hungrig. får se vad kylskåpet har att erbjuda (: men jag hoppas på något gott. yey!




-


det kommer alltid finnas ett annat berg 
jag kommer alltid vilja flytta på det.
ibland kommer jag att förlora 
det handlar inte om hur fort jag kommer dit 
det handlar inte om vad som väntar på andra sidan 
det är att komma dit.



hej.

såg nyss allt om min buske med h. haha, så jävla sjuk film.
haha, lite roliga citat.
'bra, då kan vi inleda själva samlagsfasen'
'vilka fina gurkor'
'nej, du går inte. du är stel som en pinne'
nej, nu ska vi se på topmodel,
sen ska vi springa till netto och köpa lite godis.
om jag orkar. haha!

sjuk.

jag är sjuk. och har varit det i en vecka snart. har ingen ork att blogg. är helt slut. jag har typ 500 liter snor i näsan och mitt huvud är en som en stor sten. jag orkar helt enkelt inte hålla det uppe. så nu ska jag dricka varmt te med honung och hoppas på det bästa. för frisk ska jag bli, på något sätt.
tjingeling.

lite uppdatering.

åh jag är hungrig :( men jag orkar inte laga något. tråkigt! nej, men har precis diskat bort disken, så nu blir mamma lite glad på mig yey! handlat dagen alkohol också, för idag blir det lite krök med karne det är också yey! haha, blir lite förkrök hos mig, sen blir det la utgång, vet ej vart vi ska än, men det kommer säkert bli bra. nu ska jag sminka mig, tror jag.. eller äta mat? lutar mer åt mat faktiskt :) haha!

micaela och jag ♥
big love.

KARNEFOOORS!

nu sitter jag och pratar med micaela.
hon är en söt prick. hihi love ♥

lyckliga gatan.

här sitter jag klockan 09:33 när jag har en ledig dag. orka! min lillebror råkade väcka mig när han smällde i alla lådor som finns i lägenheten. åh! men, det är bara att försöka att ha humöret uppe. det är ju trots allt fredag. har inga planer för idag. eller jo, ska antagligen med micaela till backaplan, jag lovade henne det svagt igår kväll när vi stod där och frös. haha! igår var jag ju på ikea, det var roligt. har hittat lite saker jag vill köpa till mitt rum, lite ljus och påslakan och så.. mysigt! micaela handlade ljus och örngott och en hylla? haha, undra om hon har fått upp den? jag köpte negerbollar, 6st för 13kronor!! as billigt och gott som fan!! yey!

nu ska jag väcka min lillebror tror jag.
vågar jag?


lillebror mattias (:

torsdag, en dag närmare fredag.

här sitter jag och försöker att vakna till liv. det går sådär, jag vill mest till min säng, täcke och kudde! men nej, istället ska man vara på föreläsning om tre timmar. så måste duscha, fixa mig, äta frukost, och klä på mig. fast egentligen vill jag ingenting. jag vill ligga i min goa säng. usch, och fy vad trött jag är. det var längesen.

efter föreläsningen så skall jag antagligen orka mig till gymmet, får se om jag orkar det. jag har så fruktansvärt ont i min axel. vet inte om det beror på att jag ramlade när vi var på vallhala och simmade. herregud så pinsam är jag (; haha, men jag tror det är på grund av det, så får se om det blir gym idag. annars får jag ta en powerwalk ikväll! ska träffa min kära goa roliga vän micaela sen ikväll också! får se vad vi hittar på.
nu ska jag käka frulle!

nu sitter det inte bara i magen, värken alltså. utan i ryggen också. på köpet att jag har ont så är jag hungrig, men mamma och lillebror håller på att laga mat. det blir fiskpinnar med potatis och sås. yey, min snälla lillebror gick till netto och handlade en kitkat till mig. han är för underbar. tack mattias! snart kommer grey's, äntligen! det ska jag se med mamma. sen blir det kanske film och sen sova. för jag är som sagt helt slut. nej, nu vet jag inte vad jag ska göra för att fördriva tiden lite. bara drömma mig bort, till drömmarna där det finns berg av mat och sjöar av choklad! yey, låter som en fin plats tycker jag.

jag hatar att ha mens.

orkar egentligen inte sitta här, för jag är verkligen helt slut i kroppen. just det, jag har ont i magen som fan! jävla mens. vilket leder till att jag är arg, ledsen, irriterad, grinig och känner mest för att dra finger mot allt och alla. bara så ni vet. men jag har knaprat en tablett men det hjälper inte :/

så jag ska skrika högt och se om det går över?
killar, ni ska vara sjukt glada att ni inte har mens för det SUGER!


tisdag i högsta grad.

godmorgon!
tisdag idag och på schemat står det gym& simmning. ska bli kul och skönt! efter det, så drar jag bort till folk universitetet (stavning?) men men, ska på möta där vid halv 2 inte så lockande men vad ska man göra? efter det blir det hem, för att mysa med h. ta oss en låång promenad kanske?
jaja, nu ska jag inte sitta här för nu måste vi dra!
ciao.




pics!

fredag med tjejerna.

lördagen med mamma och h!


woups.

FÖRLÅT ATT JAG HAR VARIT DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA!

fredag;
firade emma blom, som fyllde år! 21 år, stor flicka nu. var först hemma hos henne med alla tjejer, roligt att träffa alla igen. efter det blev det utgång, fast jag och karne dumpade alla tjejer och drog till chez, med edh och comp. fast när vi väll kom till chez bytte vi ut dom mot några goa stockholmare (: haha störd kväll.

lördag; huvudvärk och trött! eh ja, fyfan. på lördagen blev det att jag mamma och storebror skulle på jävlaranamma, fast det blev h istället för storebror. det var roligt ända fram tills dom började sjunga. för jag mamma och h, vi skulle så klart stå längst fram.. inte en bra idé! usch det var riktigt hemskt, tappade andan och så.. vakten fick bära över oss alla tre, galen kväll helt enkelt!

söndag; söndagen spenderade jag, h, lillebror och lukas (lillebrors vän) på lerums vattenpalats! hur skoj som helst. åkte rutchkanan och bara hade allmänt skoj! måste vi göra om. hahah, fast på kvällen var man helt slut i kroppen och då blev det deg framför tvn. fick äntligen se gossip girl! YEY!!

sådär, måndag idag. ny vecka nya tag och så vidare. jag börjar bra med att köpa gymkort. haha, så nu ska jag ÄNTLIGEN komma igång (: tränade idag och det var verkligen skoj. men nu är jag trött i hela kroppen. så ikväll ska jag bara ta det lugnt. kanske blir en promenad innan vi går och lägger oss, vem vet?
nu ska jag laga lite mat, för jag är hungrig.
bilder från helgens kalas kommer snart!

@ jobbet

nu sitter man på jobbet idag igen. yey! sitter och lyssnar på inspelningar, det är rätt kul (: slappt iaf. snart slutar jag bara 50 minuter kvar. då ska jag och h hem till mig antagligen och bara mysa. hihi, just nu dricker jag pepsi och det är hur gott som helst. jag är helt nöjd.

nu ska jag lyssna vidare.


torsdag.

vaknade klockan 8 idag, för att min elaka mamma kommer in i rummet. så har halv sovit fram till 9.. inte okej. men jag får se om jag överlever dagen. somnade dock vid 11 igår av någon konstig anledning (: tårtan var super duper god, åt en bit när jag kom hem igår. hihi :)

snart kommer h hit, för tydligen har min bror låst in sig på toaletten i två timmar? hahaha och h måste fixa sig, för vi ska in till stan och träffa micaela vid 12. vi tre ska åka till mölndal och käka lunch. på lunch4u dom hade något smarrigt idag på menyn. asiatisk kyckling gryta med röd curry, cocosmjölk och grönsaker serveras med jasminris det ska jag mumsa i mig idag + en sallad. för dom har en smarrig salladbuffé (: gooooooooott!


vid kvart i 5 blir det att möta upp sandrew för att gemensamt åka till vårt kära jobb, vad vi får göra på jobbet idag vet jag inte. haha vet att söta jossan kommer vara där för att få utbildning (; vilket är skoj att hon också har fått jobb. yey! nej, nu ska jag hoppa in i en snabb dusch, jag luktar inte gott :( haha.




sista inlägget från jobbet.

yeeeeeeeey min mamma är bäst, för hon har sparat tårta till mig!!
nu ska jag städa köket här på jobbet,

vilket slaveri. men ibland får man ställa upp för laget.
hahaha,


hejsvej!



@ jobbet.



jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att dom är söta. det tjocka monstret är så söt.
så ser jag typ ut när jag är arg. visst är jag söt? 
h är rätt lik den lång, hon är också söt, men inte lika söt som jag.


såhär roligt har jag på jobbet, någon som kan ett roligt skämt?


HAHA.

JAG HAR DET BRA OCH JAG TYCKER OM MINA VÄNNER HANNAH OCH SANDRA.
SANDRA GILLAR VARMA KOPPEN SOM SMAKAR VATTEN OCH HANNAH GILLAR SYLT.

VARFÖR SKREV JAG SÅ?
HAHAHAHHAHAHAHAH


@ jobbet

nu sitter jag på jobbet ännu en gång. haha, och robin min trogna läsare och vän jag fick sitta på accepten (; haha. så nu har jag tid att blogga medans jag lyssnar. btw, kul att träffa dig idag hjärtat :)

idag har jag varit och käkat lunch på lunchen.nu, med h. sedan stack vi till torget för att träffa mamma, hjälpte henne att bära. sedan blev det att baka en tårta för att lillebror fyller ju år. sen när jag kommer hem från jobbet då får jag smaka om den är god. vilket jag tror som det är jag och h som har gjort den :) hihi. yey! 



hello sunshine.

godmorgon.

igår var en städdag, tvättade med h från tolv till fyra. segt, men skönt när det är gjort! lagade lite mat, någon gryta med ris. det var gott iaf. haha. sedan gick vi på promenad, för att sedan komma hem och kolla på dating in the dark. det verkar hur roligt som helst. fast jag skulle nog inte kunna göra det. för att jag är mörkrädd. det är ju inte roligt att gå in i ett mörkt rum då. haha. ¨
nu ska vi fixa oss, för att sedan dra iväg till lunchen.nu för att käka lite mat. sen blir det att gå runt i stan och dela ut cv, får se om man kan skaffa sig ett sommarjobb (: och senare ikväll blir det jobb i högsta grad! yey!




LILLEBROR BLIR 15ÅR IDAG.
GRATTIS SKITUNGE.

hej hej, hemsk mycket hej.

jag är helt trött och seg. men ska tvätta om en timma typ, så vi tänkte gå upp lite tidigare så att vi hann sortera tvätten. men när vi kommer upp då har mamma redan gjort det. underbara hon. så nu ska vi snart sätta oss och käka en riktigt frukost, för att sedan börja våra städ dag! yey!
idag efter fyra åker jag och h mot alingsås för att ha en mys kväll med sandrew. ska sova över för att sedan gemensamt åka till vårat roliga jobb. haha, men nu ska ni få lite bilder (:

@ jobb.

nu har vi rast, precis ätit mammas goda fisksoppa. det var hur gott som helst mums! ska snart börja jobba igen börjar om 3 minuter typ. yey, fast det är ju bara 3 timmar kvar. det klarar vi! sitter på accept kontroll, vilket är soft. behöver inte ringa bara lyssna på andras samtal typ. skönt!

något helt annat, är att jag är hur trött som helst! vill bara hem till min säng och sova.
fast det får jag göra om 3 timmar typ, haha. men men, nu ska jag böraj jobaa igen!

ciao!

@ jobb.

nu sitter jag på jobbet, segt men det måste göras. bilder från gårdagen kommer senare ikväll (:
hihi, nu ska jag dricka min kakao cream och sen börja jobba. yey!



 
såhär glad är jag inte.
men nästa.. haha!


pics.

såhär ser jag ut idag.
hihi, nu kom h, vi ska gå bort till pappa sen stan (:
yey! hörs senare ♥

lördag, solen skiner + scifiction mässa.

godmorgon.
jag har sovit som en gud inatt. jag är helt utvilad. och vaknade pigg klockan 9? då måste något vara fel. haha, eller bra (: beror på hur man ser det hela. idag är det lördag. idag ska jag, h& min pappa gå på scifiction mässan. det ska bli kul. h kommer hit vid halv två, då ska vi möta upp pappa, så ser min dag ut just nu.
senare ikväll vet jag inte vad som händer, om vi går ut och tar ett glas eller är hemma med mamma och myser till melodifestivalen. vi får se helt enkelt. men nu ska jag hoppa in i en dusch. för att sedan fixa i ordning mig. måste käka frulle också. haha. tar med mig kamera idag, så bilder kommer komma upp. yey!

over and out.

jag gillar bilden. japp, jag röker ibland. jag är ingen person som röker 24/7. men visst jag kan ta en cigg eller två när jag festar. jag ser inget fel i det. det är faktiskt rätt gott då. det är jävligt gott när man är arg! haha, bra och veta? nej! haha. men nu vet ni vad jag tycker om cigg. jag funderar på vad jag ska göra, kanske städa mitt rum? hm, det behövs. nej jag har tråkigt och då kan jag få för mig att städa, och just nu har jag sjukt tråkigt.. så nu ska jag ta och flytta mig från datan.
sov gott och dröm sött om mig!
godnatt.

pics.

jag och h


jag.


jag igen, hihi!

@ göteborg!

jag överlevde resan hem, förut (: haha, det var inte så farligt att åka buss själv. det var faktiskt rätt skönt! ska nog göra det oftare, bara sätta mig på en buss och bara åka. sitta och lyssna på musik och bara rensa tankarna. kan vara rätt skönt tror jag. eller så gör vi det på det lätta sättet genom att stänga in sig på sitt rum, sätta på musik på hur hög musik och bara lägga sig i sängen och stirra upp i taket. det brukar också fungera. haha. visst är det underbart, när man kan sätta på musik, och alla världens problem bara försvinner för stunden? jag gillar det!

har kollat på let's dance käkat chips och druckit cola. nu mår jag illa, så nu sitter jag här och lyssnar på hög musik, ska skriver ett inlägg och hoppas att någon känner sympati med mig? kanske. vem vet? inte jag. ska sätta mig och rensa mina kort, orkar jag det? det är frågan för jag har över 1000000000 kort känns det som. överdriver lite grann, fast bara lite. hihi. varför har man så många bilder för? man använder typ ändå samma bild 50 gånger om liksom. och om man ta bort någon bild, så blir det att man verkligen vill ha den, bara för att den inte finns kvar. det är så segt. fast det kanske bara är jag som tycker det?
nej, nu ska jag börja rensa.
önska mig lycka till.

@ tjörn.

sådär, nu har vi varit på promenad. nu ska jag snart ta bussen hem till kära göteborg. för att vara exakt så går bussen om 50minuter. yey! får se vad jag hittar på när jag kommer hem, om det blir att träffa pooja, eller om det blir hem till mamma och mysa. vi får se, helt enkelt.

jag ser ju inte fram emot bussresan som är 1& 1/2 timme låång. vad ska jag hitta på liksom? som tur så köpte jag mig en vecko revy när vi var på ica. så jag har lite att läsa om när man åker buss. det är så tråkigt att åka buss när man är själv tycker jag. men, finns inte så mycket man kan göra åt det.

@ tjörn.

godmorgon,
en till dag med vackert solsken (: man blir så glad av det. hihi, min natt var inte så skön. h har legat och knuffat hela natten på mig. och skällt på mig har hon också gjort. det är sjukt segt. ska snart sminka mig lite, sen blir det promenad och fotografering med h& tilda. vi ska ta oss en promenad till ica. senare idag ska jag hem till göteborg igen. ska träffa pooja, för han ska bjuda mig på kebab :) yey! haha, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda (:
nu ska jag sminka mig + röka en cigg!

just det.

btw, träffade erik här om dagen, vilket var väldigt kul (: saknat den grabben sjukt mycket!
kul att se dig igen hjärtat.

@ tjörn.

tja, jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. men jag har jobbat och gjort massa ärenden. det är typ det ända jag gör nu förtiden känns det som. så skönt att man åkte med h till tjörn, ska sova här och hem till stressiga göteborg imorgon igen. usch! imorgon ska jag käka kebab, sjukt gott faktiskt. sen under helgen får vi se vad vi hittar på.. h kommer ju på lördag (: yey! då kanske det blir film, med mackan och gurra g. haha!
nu ska vi se film.
ciao.

segt.

sitter på jobbet, och det är tråkigt.
för det funkar inte som man vill...

ÅÅÅÅÅÅH!

dagens.

dagens humör: trött och glad.
dagens frisyr: toffs!
dagens klädsel: leggins + t-shirts.
dagen smink: inget.
dagens borde: dra mig från datan?
dagens planer: städa.
dagens vill ha: coca cola!!!
dagens låt: stanna hemma - roffe ruff.
dagens köp: inget, än så länge..
dagens maträtt: vet inte vad mamma ska bjuda på idag (;
dagens dryck: saft, mormor's saft.
dagen bästa: att bara vara hemma :) i like it!






JAG VILL HA VÅR OCH LITE VARMARE, NU NU NU!

RSS 2.0