godnatt.

nu är kvällen här och jag ska lägga mig och sova snart. dagen har bestått av film och matlagning. gjorde hemmagjorda hamburgare med pommes. jätte gott faktiskt! sedan blev det mys med mamma i soffan till filmen new moon äntligen har man fått se den med bättre bild och text. längtar tills trejan kommer, det är väll snart?

imorgon ska jag vara frisör för en dag, får se hur det går. ska hjälpa camilla att sätta i löshår.. hm, som sagt vi får se hur det går. tänkte på en helt annan sak, på onsdag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år, det är sjukt att jag fyllde 20 för snart ett år sedan, det kändes som igår. när vi satt på min balkong och pimplade vin. haha, fast snart kör vi igen :) tredje året nu. yey!

nej, nu ska jag inte längre sitta här. så nu säger jag godnatt!
ska lägga mig och läsa några sidor i nikki sixx's bok.


love kela.


ny vecka.

godmorgon.
en ny vecka med nya mål. japp. har redan hunnit kolla på två filmer, det blev harry potter 3 och holiday. bra filmer. igår kollade jag på harry potter 1&2, haft ett litet maratoon. diskat och käkat frulle har jag också gjort. ska snart ta det sista. sen ska jag se om jag kan laga någon god lunch till mig och min älskade mamma (:

ikväll kommer hannah hit, mysigt. under dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, städa rummet och duscha kanske.. hm, ja jag luktar inte gott nu! det är jobbigt när det börjar bli varmt, man kan liksom inte ha sitt tjocka duntäcke längre då, fast det har jag ändå. så istället vaknar man svettig som en gris. usch. så en dusch lär behövas. nu ska jag diska haha.

love kela

förlåt.

jag är ledsen för en dålig uppdatering. men denna veckan har bara bestått av fest, sova och fest typ. idag är jag helt slut. har festat sen tisdag. så jag kan säga att det känns i kroppen nu. inte okej. jag är helt seg och vill bara sova, fast jag orkar typ inte det. så jag sitter och kollar film, ska snart även laga lite mat. måste äta!

veckan lite snabbt då, tisdag först chez sen babar med hannah och jossan, onsdag chez med hannah, tog några glas och käkade god mat, torsdag NATHALIES STUDENT! en hel dag med goa människor, blev viktoria på kvällen och sedan babar med hannah och jossan, träffade även storebror, stefan, lövberg och kim. fredag chez med emma, maggan och big. även johnny, saari och jimmy kom dit, skoj! lördag arvingarna med karne och jossi, ute i alalfors. åk aldrig dit, för det går inga bussar hem + att få en taxi tar en och en halv timma. galet sjukt! dock lite roligt när det kom en gubbe på cykel, aspackad! han skulle stanna cykeln men det gick inte så bra, så han cykla rakt in i trottoarkanten och gjorde en vurpa. haha, lite kul vi fick oss ett gott skratt iaf.

nu ska jag laga något smarrigt, får se vad det bli. sen ska jag sätta på en film till och bara dega. funderar på att baka också, fett sugen på det :) haha. nu har ni iaf fått er en lite uppdatering. jag ska bli bättre. promise that!




love kela.


idag kommer min solstråle hem ♥

här sitter jag, med håret i en toffs och gäspar. är lite små trött men ska snart sätta på mig lite kläder och dra ut på promenad. skönt! sitter och kollar på hultsfredfestival.se vilka artister som ska dit och så. ska faktiskt bli kul och jobba där. ändå ball. kommer ju några grymma artister, får bara hoppas att dom är bra live. hihi. jag längtar!

idag är jag glad, för idag kommer HANNAH hem, yes! och hon ska komma hem till mig idag, jag är så glad. har saknat henne så. får se vad vi hittar på, kanske går ut och tar ETT GLAS. haha. mysigt ska det bli i alla fall. jag vet att hon har saknat mig med. fick nyss ett sms av henne 'nu hämtar jag resväskan, så trött :)' jaaaaaaaaa!

godnatt!!

nu sitter jag här, har sjungit lite grann. haha så mobbad är jag, nu kollar jag lite på roast på berns med lillebror. ska ta mig ett glas vatten och en huvudvärkstablett. för jag har faktiskt ont i huvudet, inte okej. men tror jag druckit lite för lite vätska idag. så jag funderar starkt på att gå och lägga mig snart, kanske läsa lite i en bok. är lite sugen på att läsa nikki sixx's bok, igen! den är ju så bra. det ska jag göra!!!

har varit på språng hela dag med emma som sagt och jag ska säga en sak! det känns i benen nu. dom är som spaghetti. men det ska inte stoppa mig att gå ut och promenera imorgon bitti. det behövs! så nu säger jag GODNATT, hoppas ni sover gott och drömmer sött. vi hörs imorgon.
love kela.

lite fräschare ☼

vad tycker ni? har ju ändrat lite grann bara. men lite mer somrig blev den allt. jag pratar då om min header :) hihi och har ju ändrat färgerna på bloggen och stilen. ska se om den blir lika somrig som det är utomhus. det är verkligen hur skönt som helst ute nu ju. fast det kunde vara några grader varmare.

just nu, sitter jag och äter. slängde ihop lite så det blev en korvstroganoff med pasta. japp det fick duga idag. mamma tycker ju att det är gott så det är ju bra. jag har ett beroende och ett sug efter godis. det är sjukt att man kan vara så godis sugen som jag är. men jag försöker så gott jag kan (: ska ta och äta upp nu, sen blir det 'norska hollywood fruar' får se om det är något att ha, om dom är lika pinsamma fast ändå grymma som dom svenska? ;) vi får se helt enkelt.

långa nätter.

förlåt för dålig uppdatering. men har inte orkat sätta mig vid datan. för det första har det ju varit underbart väder här i göteborg. vilket jag gillar skarpt! helgen gick snabbt förbi, fredags var det hemma kväll med min underbara mamma, kollade på så ska det låta och myste. lördagen var en heldag i mölnycke, firade camilla :) hon bjöd på grillat, och potatisgratäng, sallad, tårta, kakor, bullar och dricka. var hur mysigt som helst. bra väder hade vi också så det var en lyckad dag/kväll.

idag har jag och emma varit ute på ärenden, arbetsförmedlingen, umo, backaplan kollade affärer, sen in till stan kollade fler affärer. sedan åkte vi hem till lina i guldheden, där hon bor numera :) i en jätte fin lägenhet, bra läge och jätte fin. ikväll ska jag bara vara hemma, tror jag. äta lite mat för jag är hungrig, sen blir det att dega framför tvn eller något liknade. imorgon kommer min älskade vän hannah hem! hon har varit i spaninen och varit borta en vecka från mig :( men nu äntligen är hon tillbaka :) längtar tills imorgon.

två bilder.

hej, jag heter mikaela och jag har en kebabnäsa!
älskade mamma och jag ♥
love you.

myspys med mammma ♥

jag är så seg. usch, ska snart gå till netto min mamma tjatar såå mycket på mig. så får väll ställa upp för laget och pallra mig dit. ska köpa chips, dip och COLA! yey. blir en lugn kväll hemma idag, se så ska det låta och en film kanske. bara mysa i soffan. det gillar jag :) det var längesen man gjorde det.

imorgon ska man ju ut till mölnycke för att fira underbara camilla. hon bjuder på grillat och egen potatis sallad, MUMS! kanske blir lite alkohol också, vem vet. man får se vad den dagen har att erbjuda :) ska bli roligt att åka dit iaf. imorgon är ju även göteborgsvarvet, får se om det kommer gå någon trafik i stan? tror inte det. får se hur vi kommer dit. på något sätt löser det sig alltid, yeah right? haha.


nej, nu ska jag inte fastna här.
ska klä på mig och sen springa bort.
eller ja, inte springa med gå (;



it's friday!

nyss ätit frulle, nu sitter jag och kollar på run away bride. den med julia roberts och richard gere :) den är väldigt bra och rolig. hihi, ska strax klä på mig och dra ut i det fina vädret på några ärenden. skoj, not!

haha, idag vet jag inte vad som händer än, får se. men funderar på en hemma kväll med mamma. det hade hon tyckt om :) hihi, kanske lite chips och dip och COLA, det var för längesen nu. haha, men det får vi se på senare. nu ska jag kolla klart filmen sen ut.

ha det bra,
tjingeling!


godkväll.

godkväll.
ska fatta mig kort, har jobbat. det gick sådär.. hade ingen motivation och hade sjukt ont i magen :( buhu. men nu har jag ätit lite mat, fast magen är fortfarande skum? vet inte vad som har hänt med den. knäpp är det iaf. ska sova om en stund, fast först kolla lite tv. har inget jag vill skriva egentligen. imorgon är det fredag, och jag ska nog ta det lugnt. mysa lite med mamma kanske :) vi får se imorgon vad som händer, allt är möjligt liksom!
godnatt alla.




ps. jag saknar hannah!
hälsa familjen från mig,
och sola lite för mig också.
ds.

pretty woman.

åh, just nu sitter jag och dricker mormor saft, vilket är underbart gott! plus att jag tittar på pretty woman. så bra film :) love it. det var bara det jag ville säga :)


torsdag.

godmorgon.
idag sov jag länge, och jävlar vad gott det var :) igår var det jobb till nio. fick in fem bokningar så jag är nöjd. det var ju bra för att vara första dagen att ringa. men ikväll ska det gå ännu bättre ;) blir jobb från halv sex till nio ikväll med. får se om det blir bättre.

har varit på promenad idag, inhandlade lite frukost och middagsmat :) gott. så nu har jag ätit lite frulle, ska kolla klart på topmodell sen ska jag diska lite :) hihi.

puss och kram.

@ TP

nu sitter jag på jobbet och ruttnar. fast har fått in två stycken så jag är ändå lite nöjd :)
ska ge allt nu, dom sista timmarna, för att sedan åka hem och käka tårta. yey!



jobbigt att behöva jobba när det är SOL ute.
USCH!

strax blir det jobb @ TP

har städat halvt klart, det ända som är kvar är disken, men det hinner inte jag göra, för nu blir det sminkning, fixa håret och välja kläder inför arbetepasset ikväll :) så nu säger jag hejdå för en stund, kanske bloggar lite på min rast annars får ni vänta tills ikväll. btw, jag hoppas dom sparar tårta till mig!

puss och kram.


städning i högsta hugg!



sådär.. nu har jag städat hela vardagsrummet, diskat, torkat alla hyllor. ska snart ta golvet i köket, sen hallen och toaletten usch. men det måste göras. sen blir det strykning, och sedan dusch och fix inför jobbet ikväll. ska bli skoj, eller inte. det tar på krafterna när man städar, skönt att ha musik på högsta volym till ;) då svänger det riktigt bra här hemma. haha. och jag hoppas även mamma blir glad, detta blir en liten överaskningspresent typ. fast vet ju att hon läser min blogg, så får se om hon blir överraskad eller inte :)

nu ska jag städa vidare, ville bara uppdatera lite.
tjing!

solen försvann..

jag blir så trött, haha. nu när jag tänkte gå ut och sola, då har solen gått i moln :( buhu, så det blir städning istället, ha hög musik och bara gå loss liksom, låter inte det som en bra idé? det tycker jag. måste stryka en tröja också, det är lite vuxenpoäng? eller, haha.

nej,  nu blir det disken, sen dammsuga, i think.
vi hörs om en stund :)


godmorgon sunshine.

godmorgon vänner.
idag är det en speciell dag, för idag är det min mammas födelsedag! GRATTIS!! hoppas du får en fin dag mamma. jag vaknade vid åtta idag, hur pigg som helst, fattar inte hur? gick ändå och la mig vid tolv, ett.. hm? jaja, ikväll blir det jobb på TP, ser jag inte fram emot, hade hellre varit hemma och ätit tårta med nära och kära. men, pengar är jobb. usch. haha. ska snart sätta mig bänkad framför tvn, ska kolla på våra bästa år :) yey. ska även göra mig en kopp te. mums.

nej, nu börjar det.
hoppas alla ni mår bra? :)

sommaren är på väg..

nu sitter jag här i min ensamhet, dricker lite gott te och bara tänker. imorgon morgon vid 6 åker min kära vän h till spaninen :( buhu, kommer sakna dig gumman. en annan rolig sak som händer imorgon är att min älskade mamma fyller år, GRATTIS! synd bara att jag jobbar imorgon, så kan inte vara med och fira dig. men ska krama om dig extra mycket imorgon, för då är det din dag.

nyss kommit hem, har varit hos big med emma. lämnade en tröja och hennes kamerafodrall :) blev att vi satt kvar en stund och tjatade. mysigt. sen fick det bli en promenad hem med emma, helt sjukt ändå att det är femton grader ute, och klockan är elva? sommaren är på väg. yey!

nej, nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blir det promenad och sola. ska ju vara varmare imorgon än det var idag. yes! så blir upp tidigt. fast först ska jag dricka upp mitt te :)



godnatt alla :)


love.

ska träffa emma nu, hon ska bort till big och behöver sällskap :) då ställer man upp. kan ju passa på att lämna hennes kamera fodral. ska bli kul nu måste jag klunka mitt varma te. ciao!


finns ingen utväg.

nu är jag mätt och belåten, tror jag åt för mycket. inte bra! nu har jag lite ont i magen. kollade på björn bröder, så bra film, den verkligen berör på något konstigt sätt. fick en tår i slutet. haha, löjlig jag är som gråter till en disneyfilm. men vem fan har inte gråtit till lejonkungen? när mufasa dör? sorglig scen..



så otrolig bra låt :)


björn bröder.

nu blir det filmdags, ska kolla på en disneyfilm. ni som känner mig vet att jag älskar disney och min söta rara lillebror har laddat ner den, så det blir att kolla den och äta mat som jag lagat, åter igen ni som känner mig vet att jag älskar korvstroganoff med ris, och gissa vad jag ska äta? korvstroganoff med ris. hurra!! 
 
nej, nu ska jag ta mat, tjingeling.



bilden är från fredag :)
fredrika, jag, emma och johanna.

hey, det är varmt ute!

sådär, hemma igen. gud så varm jag är.. helt sjukt hur skönt det är ute :) man blir riktigt glad av det vackra vädret. ska städa lite i mitt rum, har ju lyckats stöka ner det redan? jag vet inte vad jag gör.. men det blir alltid stökigt igen. jaja, sen får vi se vad jag ska göra.. man får liksom se vart vinden tar en. hahaha.



en bild från fredagen.
sofie och jag (:

promenad.

usch, vad trött jag är! kommer nog klaga på det hela dagen. haha, ska klä på mig nu, sedan blir det promenad upp till mammas jobb, sen vidare framåt. tar nog en liten sväng. jag blev så sugen på att åka inlines? stavning? haha. har ju ett par i min gaderob, kanske tar på mig dom? nej, då kommer jag ramla. sist jag åkte var med emma ner till torget som tar 7 minuter att gå ner till, det tog oss en halvtimma om inte mer? haha, måste nog träna först.. så idag blir det vanliga skor ;) haha.

tjingeling :)


tisdag.

hej hej, hemskt mycket hej!
gårdagen var en hemsk dag, jag var så trött att jag sov bort tre timmar, dom timmarna jag skulle städa mitt rum. fast när jag vaknade vid sex tiden, var jag tröttare än jag var innan. men jag kämpade och fick till slut städat mitt rum. var bara hemma igår och gjorde ingenting typ :) men mysigt hade jag ändå.

vaknade vid tio idag, utvilad? nej. jag är hur trött som helst, men kan inte somna om. buhu, men det är bara att upp och hoppa fixa lite frulle. kollade på våra bästa år för en stund sedan. jag vet inte varför men jag älskar att hata den serien. helt seriöst, man behöver inte kolla på två månader, man fattar ändå vad som hänt och så. en dag i serien är som en hel vecka i verkligenheten.. om inte mer? haha.

idag vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att dra ut på promenad.. vädret är sådär halv taskigt. men ändå skönt ute. så det blir nog att joggingskorna åker på, och det blir ut att gå :) nu ska jag dricka ett stort glas vatten, är så törstig.


storstädning.

nej, nu blir det städning av mitt rum :)
det behövs kan jag säga.. så såg det ut sist innan jag städade.
nu är det mycket värre ska ni veta..

godmorgon!

godmorgon alla!
sovit som en gud i natt, seriöst. och drömde en sån sjuk dröm, haha! kan inte ens berätta den.. sjuk var den! nu sitter jag och kollar på våra bästa år och gossip, jag hoppar över mellan kanalerna. funderar på vad jag ska hitta på idag. får se om det finns någon som vill leka?
ska dricka lite te nu, och gosa ner mig i soffan :)
för snygg.

puss.

nu blir det en dejt med kudden min, är verkligen hur trött som helst. känner för att sova ut imorgon. men bara för att jag vill det så kommer dom säkert att borra imorgon bitti, eller vad tror ni? jag tror inte att jag har sån tur att jag slipper det.. nej, nu så blir det GODNATT OCH SOV GOTT.

vi hörs och syns imorgon :)

ögongodis.


ed westwick ♥ 
han har blicken, rösten och utseendet. 
jag dör, ge mig nu.
love you.


utan dina andetag.

hela kvällen har jag gått och känt mig otillräcklig och nere. usch, jag vill inte känna såhär, men finns inte mycket man kan göra när känslorna spökar som dom gör. ena sekunden är jag överlycklig och andra vill jag bara försvinna. fast det är väll mänskligt att känna såhär? hoppas det. och hela jävla kvällen har jag haft dig i mina tankar, och det är fan inte kul.. så jag är arg, ledsen, trött och galen. det har inte alls varit en bra kväll. usch!

tror jag ska sova snart, men jag är typ för trött för att sova. eller så vill jag inte gå och lägga mig i sängen, för då blir det tyst och jag börjar att tänka och nej, jag vill inte ens tänka på det. har redan så mycket som snurrar där uppe. får typ lite ont i huvudet av det här. just nu, kommer det melissa horn från högtalarna. det är ju lika bra. hennes musik är bäst. arg, ledsen, trött och galen som jag är.. så ska jag försöka spela lite spel. det kanske piggar upp mig? man kan ju alltid hoppas..

forever young.

sitter och lyssnar på den låten, och gud.. jag  tänker tillbaka på tiden då man var ung. inte för att jag är gammal nu, men jag är ju inte ett barn längre. jag tänker på tiden när man inte hade några bekymmer, allt bara flöt på liksom. nu är allt så stressigt, man ska hinna med så mycket med så lite tid. jag blir galen. tänk vad skönt det hade varit om man bara släppte allt och bara andades för en minut. alltså verkligen skit i allt, och bara leva livet! göra det man drömmer om, har du drömmar?


overdosing with you.

är jag galen? jag är kär.. i en idiot. helt seriöst. jag tänker på han hela tiden "%!#)"%"&#)?" och ja.. kan inte ens skriva rätt för att jag är upp i varv.. om jag inte är galen, så lär jag bli det. känner mig som tolv år, jag får fjärilar i magen när jag hör hans namn och när jag tänker på han ler jag lite dumt, fast sen blir jag arg och irriterad av att jag ens ägnade en tanke på honom. han är inte bra för mig, det sa han själv och dum som jag är så lyssnade jag på han. jag vill bara träffa han, krama han, höra hans röst, snälla bara en gång till? nej, för nu svarar han inte ens när man skickar ett dumt och oskyldigt litet sms.

jag ger upp, men hur slutar man bry sig? jag undrar verkligen det.
jag vill bara veta att du är okej.
saknar dig.

i need you, to need me.

sitter och kollar på gossip girl. så bra! ska ta mig i kragen och städa mitt rum när det är slut. det ser förjävligt ut. haha, funderar på om jag ska ta mig en promenad sen? någon som är sugen på att joina mig? jag är så äckligt sugen på COLA, snälla ge mig!



hur slutar man bry sig?
du är fast i mitt huvud, och jag vill att du ska försvinna.

nu blir det GOSSIP! :)

hello sunshine.

jag är helt förstöd typ. hur seg och trött som helst, hungrig är jag också (: ska laga lite mat om en stund tror jag. mamma har somnat i soffan och jag lyssnar på justin bieber, så jävla söt är han och grym. tänkte vila en timma så jag piggnar till, men fan det var för tråkigt. nu ska jag klaga lite, jag har så fruktansvärt ont i nacken :( buhu.

jag är så sugen på något, vet inte vad men typ.. chips, dipp, godis och COLA.. ha en riktigt myskväll hade ju inte varit fel, synd att ekonomin inte är på topp då. annars hade jag slagit till. men, inte mycket jag kan göra åt saken. btw, jag vill att h skulle varit här idag, så kunde vi åkt buss. bara suttit och lyssnat på musik och åkt runt. varför måste du vara på tjörn? åh!
snygga jag.

fjorton suger.

älskar denna låten verkligen. så bra :)


kontaktannons.

hej, mina kära vänner och bekanta och dom som jag inte ens känner.
nu är det såhär att jag har en vän som heter micaela karnefors, och hon är väldigt sugen på att träffa någon söt kille. han får gärna vara runt 10års ålder men är du äldre än 12 så funkar det, om du är väldigt snygg! det är ett stort plus om du är singel, oskuld och mogen för din ålder. du ska gilla att lyda och saker som hon gillar. du ska vara bra på att döda spindlar, och att rädda henne när hon är i nöd. det vill säga när spindlarna jagar henne och hamnar i hennes dricka. är du under 18 får du jätte gärna ha falsklegg så att hon kan supa dig under bordet,





så hör av dig snarast om du är intresserad!
kram.

måns zelmerlöv. LOVE!


måns zelmerlöv, hans röst får mig att rysa.
hans utseende får mig att dregla.
ge mig!


fix.

nu ska jag hoppa in i en dusch, och duscha av min kropp, sedan blir det att blåsa håret, sminka sig och välja kläder inför kvällsfikan :) mysigt. måste måla mina jävla naglar också har inte gjort det än. haha. fan vad jag är seg med det. jaja, nu försvinner jag nog någon timma eller två.

tjingeling.


tattoo.


här får ni en bild på min tatuering.
japp, ni hörde rätt.



har den i nacken (:


bild.



såhär snygg är jag, hårband, osminkad och skön!
man kan nog inte vara snyggare än mig? 
men jag bjuder på mig själv.


uppdatering.

mätt och belåten. åt matvete, med tomatsås med bönor, majs och purjolök. hur gott som helst :) och nyttigt! fan va jag är bra. haha, sitter och diggar med musiken. längtar tills kvällen, då jag och h ska gå på café, mysa och bara prata om allt (: åh mysigt. ska ju ha en vit månad och att kolla film är jobbigt, speciellt när man ska sluta med godis och cola och allt. då är det bättre att sätta sig på ett café och ta en te (: tycker jag iaf.



tjingeling.


stormvind.

städat rummet nu, blir väl att ta disken om en stund. lyssnar på min favorit gulliga låt just nu :) jag är så kär. även hunnit prata med min söta pappa, älskar dig. blir kanske att träffa honom imorgon. mysigt! måste bara påpeka en sak och det är fan vad det blåser ute. herregud. värsta stormen. aja, glad att jag inte ska ut än på ett par timmar iaf, fast är sugen på promenad igen. segt :)

nu ska jag måla mina naglar har inte hunnit det än, sen ska jag borsta mina tänder :)
hörs senare, lyssna nu på låten.. några inlägg ner :) haha.


tack.

just idag saknar jag en vän, en vän som stod mig väldigt nära, som jag tillbringade väldigt mycket tid med. en vän som ställde upp i vått och torrt, en vän som alltid lyssnade och som alltid förstod mig. en vän som alltid gav mig råd, och hjälpte mig igenom livet. just idag tänkte jag extra mycket på dig. vet inte varför just idag, för idag är ingen speciell dag, en helt vanlig fredag.

men jag vill att du ska veta, att jag är väldigt tacksam att du alltid har stöttat
mig och hjälpt mig genom svåra tider. tack!

    


blue eyes.

nu har jag ätit lite frukost, fast det blev inte havregrynsgröt. utan någon annan gröt :) haha, men gott var det. ska ta på mig nu, sen ut och gå. yes, duktgt jag är! tror jag ska måla min naglar också, fast vet inte vilken färg, hm. det blev nog dagen i-landsproblem. nej, men det är väl bara att välj ett av alla.. och hoppas på att det inte är allt för skrämmande. haha. tror jag tar rosa.. :)


hihi.

sådär, nu har jag duschat. känner mig lite fräschare. ska strax klä på mig kläder och lite smink, sedan tar jag mig en liten promenad i blåsten. haha (: får bara hoppas att jag inte blåser iväg. men det tror jag inte. fast först ska jag äta lite frukost, det blir havregrynsgrötb med hemmagjort äpplemos :) ska blir gott. sen ska jag försöka städa lite på mitt rum, får ju fint besök idag, h kommer ju! yey. så ikväll blir det fika med henne (: mysigt. har ju bestämt mig för en vit månad och jag ska fan klara det. jag kan, jag vill!

jag är så kär, så glad att du är här i mitt hjärta finns bara du och jag.
jag är så kär, jag finns alltid för dig här, du gör mig så kär :)


dagens.

dagens humör: trött, nyvaken.  
dagens frisyr: morgonruffs.
dagens klädsel: linne& trosor..
dagen smink: inget :)
dagens borde: gå upp, ut och gå& frukost.
dagens planer: städa lite här hemma, sen fika med h.
dagens vill ha: COLA.
dagens låt: medina - sagoland.
dagens köp: ingenting.
dagens maträtt: havregrynsgröt med äppelmos.
dagens dryck: vatten.
dagens bästa: att h kommer hit :)

fredag.

nyvaken, ligger i sängen och lyssnar på nrj :)

torsdag avklarad.

kom hem för en liten stund sen, har varit ute på äventyr med blom& maggan! yey. så mysigt. träffade även moa och sjökan :) trevligt! tack för en underbar mysig kväll tjejer. har precis tvättat bort sminket det lilla jag hade på min vackra hud, haha. har även borstat tänderna så nu är jag redo för sängen.. imorgon blir det upp rätt tidigt, funderar på att antingen dra till gymmet och gå på bandet en timma eller två, eller ut på en promenad. fast det beror helt enkelt på vädret :) hoppas det blir fint, mycket skönare att gå ute, få lite frisk luft och så på köpet :)

(maggan, jag& blom.
bilden är tagen 2007/08 någon gång)

nej, nu ska jag krypa ner i sängen.
och drömma sött om dig.. godnatt.

100 frågor.

kärlek, sex& hångel.
1. vem sov du med senast? hannah :)
2. vem låg du senast i sängen med och höll om? marcus? haha.
3. vem pussade du senast? marcus.
4. vem av det motsatta könet strulade du senast med? marcus.
5. vem av samma kön strulade du senast med? hm?
6. har du haft oskyddat sex? ja.
7. hur ofta strular du? när jag vill och kan.
8. hur många har du strulat med på en kväll? 4 kanske.
9. vem var den första personen du strulade med? alexander vulic.
10. vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? -
11.  hur många har du varit tillsammans med? 3 seriösa.
12. vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra) viktor t.
13. är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? ingen.
14. hur länge har ni varit tillsammans?
15. sötaste paret? måste nog säga, emma och alex :)
16. hur ser din drömpartner ut? för perfekt. så han finns inte.
17. hur ska din drömpartner vara? perfekt.
18. hur många gånger har du varit kär? några gånger..
19. okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? 3
20. vem var din första riktiga kärlek? alexander vulic.


dåliga tider.

21. har du druckit alkohol? klart.
22. röker du? feströker.
23.  snusar du? nej, men har testat.
24. har du rökt på / knarkat? aldrig.
25. hur ofta festar du? för mycket?
26. vad gillar du att dricka? cider utan is.
27. har du skurit dig? nej.
28. har du bra självförtroende? ja. eller nja.
29. hur mår du egentligen? bra, tror jag.
30. har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? snattat.


död/liv.

31. har du varit på begravning? tyvärr.
32. isåfall, vilka? farfar, farbror och christina.
33. har någon nära dig dött? ovanför ^
34. hur vill du dö? långsamt och plågsam död, tack.
35. vill du dö? nej.
36. har du någon gång varit på dop? ja.
37. isåfall, vilka? mitt egna.
38. gillar du livet? ja.
39. vem som står nära dig fick senast barn? nära och nära men marina holm :)
40. vill du ha barn, och hur många? ja, två.


du

41. vart bor du? hemma (backa)
42. vart går du i skola? går ej i skolan.
43. är du smal eller tjock? för tjock (;
44. är du snygg? klart..
45. är du nöjd med ditt utseende? nja:)
46. vad gillar du mest med dig själv? hela mig.
47. och vad vill du ändra på? allt.
48. vad heter du? anna mikaela sinnikka veralie nilsson.
49. gillar du ditt namn? ja.
50. vad gör du på fritiden? gymnmar.


favorit.

51. mat: spagetti& köttfärssås.
52. dricka: COLA.
53. färg: rosa.
54. musik: allätare.
55. låt: nickelback - if today was your last day.
56. veckodag: söndag.
57. sport: gym.
58. godis: ÄLSKAR GODIS.
59: artist/band: finns många som står mig nära hjärtat.
60: skådespelare/skådespelerska: även här finns det många som står mig nära hjärtat.


skola/ arbete.

61. går du i skolan? nej.
62. trivs du? nej.
63. favoritämnen? hatar skolan.
64. vilka ämnen gillar du inte? alla.
65. vilka lärare gillar du / gillar du inte? ingen.
66. vart har du praoat? lite överallt.
67. har du någon gång sommarjobbat & vart? ja, rödabolaget.
68. vad vill du jobba som? ingen jävla aning.
69. varför? för att jag inte vet.
70. vilken klass går du i& gillar du den? nej.


familjen.
71. vad heter din mamma?
veronica.
72. vad heter din pappa? antero.
73. vad heter dina syskon? kristian, mattias& rikard.
74. är dina föräldrar skilda? ja.
75. vad heter dina mor och far föräldrar? mors: ulla& rudolf / fars: eila&väino
76. trivs du hemma? ja.
77. om inte, varför? -
78. hur är din familj? gapig.
79. är dina föräldrar pinsamma? mamma nej, pappa lite :)
80. låter dina föräldrar dig göra mycket? japp.


antingen eller.

81. sommar eller vinter? sommar.
82. bikini eller baddräkt? bikini.
83. rosa eller blått? rosa.
84. öl eller cider? cider utan is :)
85. vin eller sprit? vin.
86. bada eller sola? båda.
87. chatroulette eller omegle? eh what?
88. fjortis eller emo? fjortis. haha.
89. john mayer eller johnny cash? john mayer ?
90. pop eller rock? pop + rock.


random.

91. skostorlek? 37-38
92. längd? 160
93. gillar du bananer? USCH NEEEEEEEEEJ!
94. leker du gärna häst?
nej?
95. vad heter dina bästa kompisar? hannah& emma.
96. hatar du någon?
nja.
97. vad köpte du senast? chickenwraps.
98. vad åt du senast? chickenwraps
99. är det många i din skola som gillar dig? går inte i skolan.
100. sista frågan; är du rasist?
nej.


huvudvärk.

kom nyss hem, varit i stan en snabb sväng med mor min. hon skulle på blåvitt och jag följde bara med som sällskap, fram och tillbaka. fast på köpet fick jag en chicken wrap. min middag. inte det nyttigaste. jag vet, men har fan ingen nyttig mat hemma och jag kan inte leva på special K :) haha.

nu ska jag strax ta mig en huvudvärkstablett. har en sån fruktansvärd huvudvärk. inte alls okej! men tror mer att det är abstinensbesvär, för jag är sockerberoende. och nu har jag inte ätit godis på nästan en vecka, så nu börjar det kännas i huvudet och i fingrarna för den delen. men det är bara att bita ihop. för jag ska klara det!

ojojoj.

nej, nu har jag suttit klistrad framför datan allt för länge. så nu blir det att diska lite, sen hoppa in i duschen :) för att sedan förbereda sig för gymmet. yey! ikväll ska jag leka lite med emma blom (: ska möta upp henne inne i stan för att sedan åka hem tillsammans. lovley!

ska äta en apelsin innan jag börjar med allt, blev så fruktansvärt sugen på det. och c-vitaminer är alltid bra! ;)

tänk om man kunde trolla.

sådär, jag är så duktig. jag får faktiskt lov att säga så. haha, för det första.. jag har gjort äppelmos. jag lyckades! jag är så grym. yes, tio poäng till mig. för det andra.. jag har varit ute på promenad, jag gjorde det. för det tredje.. så åt jag nyttig frukost, special K med youghurt (: (youghurten innehåller 0,1% fett) slå det om ni kan. haha (: jag är stolt över mig själv, för när jag gick inne i netto, skulle köpa mjölk. jag var så nära på att köpa en cola, men jag kollade på den och sedan gick jag bara förbi. yey

nu ska jag sitta här ett tag, en lite stund iaf. för sedan ska jag ställa mig och diska (: 
 

dagens'

dagens humör: på topp!  
dagens frisyr: smutsigt hår, uppsatt i bulle?  
dagens klädsel: svarta leggins + vitt linne.
dagen smink: inget :)
dagens borde: äta bra& gymma. vilket jag ska. yey!
dagens planer: diska lite, duscha, gymma. kvällen vet jag inte än.
dagens vill ha: COLA.
dagens låt: nickelback - if today was your last day
dagens köp: mjölk, special K& youghurt.
dagens maträtt: special K + youghurt.
dagens dryck: vatten?
dagens bästa: mormor


godmorgon.

sådär, nu har jag sovit klart. utvilad? nja inte helt, träningsvärk  i kroppen? ja! haha. men det är väl bra om man har det, då vet man ju att man har tränat hårt iaf, haha. ska strax klä på mig lite kläder och sen ut och powerwalka/jogga.. fast tror det blir mer det första.

tror jag ska göra äppelmos sen också? haha, ska ringa mormor och fråga hur man gör (: hon kan allt. hon är fan bäst i världen. jag älskar dig mormor (: varför jag ska göra äppelmos är för jag tänkte äta havregrynsgröt. istället för 5kg socker som jag brukar ha på, kan man försöka med en liten nyttigare verison. smart jag är va? hahaha.

åh, jag tror jag känner världens bästa tjej, även världens bästa sambo, och bästa vän. hon är helt enkelt bäst. ni kan ju läsa vad hon skrev om mig här. jag säger bara tre ord till dig, jag älskar dig. du betyder väldigt mycket för mig och det vet du.

nu ska jag ut :)


over and out.

godkväll.
nu kommer ett lite kvälls inlägg innan jag ska sova gott. kom nyss hem, har varit hos lina&jossi hjälpte dom att städa lite, jag och maggan. tro fan att vi ska öppna en städfirma ihop, vi hade ju varit grymma! haha. nej, men städade lite och sedan körde lina hem oss, eller mig och emma iaf :) hihi. maggan stannade kvar och städade lite till. haha. för söt!
imorgon blir en rätt så lugn dag. på dagen iaf, för framåt sextiden då ska det dansas, åh jävlar! blir afrodans på sats.. inte helt fel, ska bli väldigt kul faktiskt. under dagen får jag se vad som händer. blir väl att städa lite. haha. nej, nu gäspar jag för fullt och mina ögon orkar inte längre hålla sig öppna. så nu blir det sängen. rätt tidigt, jag vet! men det kan nog vara väldigt skönt. att vara utvilad imorgon och så menar jag :) det har ni aldrig tänkt på va?
haha. kommer från rätt käft som brukar gå och lägga sig vid ett, två!
jaja. godnatt och sov gott!

fruktsallad.

tja alla.
dagen har gått förbi som rinnande vatten, kom precis hem varit och gymmat (: är helt slut. känner mig duktig! var och gymmade igår också, även börjat min "diet" vi får se hur länge jag klarar det. ska sluta äta godis och dricka cola, det är nog det som är det jobbigaste.. hur ska jag klara mig utan cola? usch, vill inte ens tänka på det. haha. ska ju även sluta äta pasta, ris, potatis och vit bröd typ. så vi får helt enkelt se hur det går!

ska strax skära upp lite äpple och apelsin och äta. istället för godis! duktiga jag. yey!

bara för att.

två timmar tvättande kvar. och jag är helt slut, det tar faktiskt på krafterna :) men, det är väl lika bra det? ikväll blir det fika och gym med min älskade h :) och jag tror jag kommer bli helt slut efter fem minuter, har ju inte gymmat på en månad om inte mer? usch, vad tjock jag är! haha, men nu ska det bli ändring på det. YES!

ska snart springa ner för alla trapporna igen, och sen upp. sista gången nu? snälla orkar inte mer. jag vet att jag har en hiss jag kan ställa mig i, men det blir inte lika roligt då. nej, jag börjar bli duktig. fast mina ben darrar som om jag vore 160år gammal. haha (:
usch, tio minuter kvar innan jag ska springa ner...

JAAAA!

åh nu blev jag glad. theres ringde från jobbet nyss och nu ska jag börja jobba igen :) yey! men ska inte sitta på samma projekt. gott! utan ska sitta på if. och det tackar man så mycket för. det kommer verkligen bli kul! orka att man kan bli glad för att börja jobba igen. men det är så tråkigt att bara sitta hemma. så nu är jag glad!
nu blir det extra mycket dans!!




yey.

första tvätten inne, bara 72565 maskiner kvar. nej, nu överdriver jag. men det är fan ett träningspass att tvätta och duktig som jag är, så tar jag trapporna upp sen. herregud säger jag bara! jag kan inte andas just nu, sjunde våningen. det är fan många trappsteg. ska försöka orka gå upp för dom varje gång jag springer ner till tvättstugan. fast har vi otur, så dör jag på kuppen. måste ta ett glas vatten nu! haha. JAG VET, JAG HAR DÅLIG KONDIS.


haha. nu lyssnar jag på hög musik och ska dansa tänkte jag!
yes! nu kör vi.

jag är en galen elefant.

yey! sitter och lyssnar på nickelback dom är så BRA!
love it, jag gillar det, yes you name it!
ville bara säga det.
hihi, tjingeling.

godmorgon sverige.

godmorgon.
är fortfarande trött, men vaknade vid halv nio idag istället för halv sju. det är ju lite bättre. ska snart ta och äta lite frukost. får se vad det blir. är sugen på te iaf. hihi, sen blir det tvätt. yey! ser verkligen fram emot det. not. måste sortera tvätten och så först också, det är jobbigt.
nej, nu ska jag spela the sims en stund.
man blir beronde.. inte bra..

check!

nu har hela måndagen bara seglat förbi, och vad har jag gjort, jo jag har..
- torget med blom, check!
- städat mitt rum, check!
- diskat två gånger, check!
- gått till netto, check!
- lagat mat till familjen (; check!
- badat och gjort mig fräsch, check!
- spelat the sims, check!

haha, jag har hunnit med en hel del. ska lägga mig i sängen, skriva lite och läsa lite tror jag.. om jag inte somnar direkt. är hur trött som helst. fast det får jag ju vara. gick trots allt upp sju idag. herregud! imorgon blir det att tvätta, måste ju hjälpa till lite. ska försöka vakna i tid och ta en promenad innan frukosten. yey! ska bli duktig nu.. blom tvingar mig. då är det illa. hahaha :) nej, nu ska jag bort från datan. det är beroende framkallande att sitta här.



hej, jag heter mikaela och jag bits?
hihi. godnatt.

jag är så jävla bra.

nu har jag varit duktig och städat mitt rum.
för att visa hur stökigt det var innan så tog jag lite bilder.
innan:
efter:




erkänn det blev fint :) hihi.
nu ska jag lägga mig i ett bad, för det förtjänar jag. har även ätit god mat också, lagade spagetti och köttfärssås. jätte gott blev det. nej nu måste jag sluta min mor och lillebror ska lyssna på ifk matchen. vi får väl inget annat än hålla tummarna på att dom vinner idag. heja ifk!


tjingeling.

ett par snabba.

visste ni.

att jag vill - ha värme!
att jag har - lust att dricka öl. 
att min senaste kyss – var i lördags. 
att jag lyssnar mycket på - melissa horn ♥  
att jag funderar på - varför ska allt vara så komplicerat? 
att jag pratar – ofta i telefon
att jag inte gillar – spindlar
att min första riktiga kyss – var för längesen.. 
att jag avskyr när folk snackar – skit.
att kärlek är – vackert och överskattat. 
att jag gillar – mina vänner ♥
att jag alltid kommer att – sakna honom. 
att jag är förälskad i - killar med vackra leenden
att sist jag grät var – lördags. 
att min mobiltelefon är - med mig 24/7 :) 
att när jag vaknar på morgonen – så är jag sur. 
att innan jag går och lägger mig – så skriver jag ett par rader i ett anteckningsblock (; 
att idag har jag – varit på promenad. 
att jag just nu tänker på – om jag ska byta låt? 
att i kväll ska jag – träffa h ♥ 
att i morgon kommer jag – att hjälpa mamma att tvätta. yey.

 


torget med blom.

torget med emma en snabbis nu :)
sen blir det gossip girl. yey!




(gammal bild, från 2005)

tjingeling.

jag behöver inte nämna några namn.
ni vet vilka ni är ♥

zombie?

jag är helt hopplös, redan vaken. fast är så trött att jag inte orkar öppna ögonen. känner mig som en zombie! måste berätta om gårdagen, nu när jag ändå sitter här, inte ofta man får göra det. har en lillebror som tror han äger datan? vem tror han att han är liksom? jaja, så det kanske är bra att vakna såhär tidigt ändå?

igår, söndag. jag, bea, maggan och jossan vi bestämde oss för att grilla. yey! så vi drog ner till torget inhandlade lite små saker som en engångsgrill.. vi drar upp till grillplatsen sätter ut filten, på med musik, och så ska vi starta den där grillen. jag säger bara det var inget för oss! fyfan, jag hatar engångsgrillar. dom ska vara lätta, inte ta en 40 minuter att tända. det roliga är att vi aldrig fick tänt den! så den hamnade i vattenpölen tillslut och vi stack upp till maggan och stekte köttet på spisen. men damer, vi ska väll inte klaga? hade väldigt mysigt på maggans balkong :)
nu ska jag snart sätta mig och kolla film, tills jag somnar i soffan. gott! ska bara vänta till lillebror har gått i väg till skolan. nu ska jag se om det finns något gott att käka till frulle (: hihi, tjingeling!

I'll rock this world on my own.

godmorgon typ.
har varit vaken en stund, kollat lite tv och nu sitter jag här. yey! igår sov jag bort hela dagen, det behövdes, fast klockan nio vaknade jag pigg som bara den, så satte mig i soffan och kollade på patrioten bra film, med mel gibson och heath ledger en krigsfilm, men den är hur bra som helst, ni som inte sett den, se den!


just nu, dricker jag te. det är inte gott för det är för varmt, vill hellre ha ett stort glas iskall cola! det hade ju inte varit helt fel. ska bara dega hemma idag. städa mitt rum tror jag. ska även diska lite? om jag orkar, men först mitt rum. usch, jag gillar inte att städa. det är verkligen inte kul.
nu ska jag dricka upp mitt kalla och äckliga te, sen städa!
hörs senare. tjingeling!

RSS 2.0