äckelsöndag.

just nu sitter jag på jobbet och jag har ont i huvudet och känner mig svimfärdig.. men får försöka göra det bästa av situationen. haha, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. äh, hörs senare.

SUPERFREDAG SOM H SA!

hej mitt namn är mikaela nilsson och jag ringer för telia.
jag söker hannah edman. ja, hej. jag hoppas inte att jag ringer och stör..

igår jobbade vi för första gången, och den mening över fick vi säga ett x antal gånger. men kul är det, kanske inte låter så kul. för visst man får cp person att prata med och man får även jätte söta tanter som kollar antikrundan. men jag är glad, för jag och h fick sålt två stycken igår när vi jobbade. det var roligt och jag längtar lite halvt till söndag. varför h fick ringa med mig var för att hennes lösenord inte funkar :/ men vi hade jävligt kul ändå.
fast idag blir också nog en rolig dag. för det blir utgång med h och comp! så vi ska strax fixa i ordning oss. vart det blir vet jag inte än, men förfesten är hemma hos julia :) nej, men jag har inte så mycket mer att tillägga. förutom att jag önskar er alla en riktigt jävla ball kväll, för det ska jag ha!! tjingeling!

trött som ett as!

hallå i stugan.
idag är jag slut, jag orkar inte jobba, jag orkar inte egentligen sitta här men nu gör jag det ändå. sjukt jävla trött är jag! nu vet ni.. men om 5minuter ska jag och h åka och käka mat. sen kommer jag tillbaka och gnäller om hur trött jag är. erkänn bra?
puss och kram

förlåt att jag är så dålig..

hejhej.
måste börjar med att säga förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera, men jobbar ju nu en hel del. och sover nästan hela dagen. så jag har inte tid men jag försöker så gott jag bara kan!
igår hade vi säljarutbildning för hela slanten. kul var det, skrattade en hel del igår med h och sandra :) det är ju bra att man kan ha skoj på jobbet liksom! idag börjar vår första riktiga jobb dag. för innan har vi bara haft utbildning om man säger så. efter jobbet igår drog vi till chez skulle åter igen ta en öl, men det slutade med att vi hamnade på lilla london med samuel och storebror. riktigt rolig var det iaf.
vaknade för en timma sen typ, ska hoppa in i duschen snart och duscha av mig och piggna till. för att sedan bege mig in till stan. se om man hittar något fint att unna sig. ska ta en lunch också. senare vid halv sex blir det jobb jobb jobb! ska bli skojigt. nej, nu ska jag fixa på country life. sen dusch!
hoppas ni har en rolig dag.

26 januari

hallå i stugan. först så säger vi GRATTIS till min söta mormor som fyller år idag.
igår var det en fullspäckad dag. första dagen på jobbet, vad skönt det är att säga så! haha var där i fem timmar, var mest information om vad vi ska sälja, och vad tp (teleperformance) är för något. men det var skoj, och det är sköna människor man jobbar med. jag gillare! efter det drog jag och h till chez för att ta en öl och till en förvåning jobbade dino som jag inte har sett på tusen år kändes det som men alltid lika roligt att träffa han, söt kille det där (; var stammis på chez ett tag, för er som inte visste! efter det åkte vi hem för att plugga, plugga och plugga!
idag har vi pluggat lite till. det är nästan som att gå i skolan igen. skoj! idag ska vi till jobbet igen, för vi ska få en säljarutbildning, ännu mer information, det ska bli skoj :) så snart ska jag hoppa in i en dusch, får göra det efter h hon är där inne nu. sen blir det att göra sig lite snygg och sen blir det att sticka igen

25 januari

godmorgon! gårdagen var jätte trevlig, mormor bjöd på hur god mat som helst och det blev en del alkohol också (: men det var roligt att umgås med familjen. kollade på kort när vi var små och så. kom hem vid ungefär vid halv tio, och då satte jag mig och mina småbröder framför tvn för att kolla på johan falk.. bra film! när den var slut så kröp jag ner i sängen för att vakna utvilad till idag!

h kommer snart hit om en kvart typ. då ska vi gå till fetto för att handla lite mat, hon ska jag thaigryta. mums! sen vid fyra ska vi till jobbet, för utbildning. sen kanske vi drar ut och tar en öl innan vi kommer hem, eller en varm choklad. vi får se vi får se.. haha.

bloggar mer senare idag.


kalas.

godmorgon, vaknade runt halv elva så varit uppe en stund. spelat lite country life. livsfarligt spel, man blir beroende. helt seriöst nu! håller på att bränna en skiva, en dubbel skiva med mötley crüe, sen blir det en dubbel skiva med puddle of mudd :) det kommer bli kanon. ska åka om en stund så, ska dra och fixa till mig lite. man kan ju inte se ut hur som helst när man ska till mormor! HAHA. men ni får ha en toppen dag. för det ska jag ha med familjen. underbart!
kalas för hela slanten.

puss och kram.

ska bara säga godnatt till alla. jag har kollat klart på fantastiska fyran med lillebror, och jag ska strax hoppa ner i sängen. för imorgon ska jag hem till mormor och fira henne (: precis laddat ner lite go musik, som jag ska somna gott till. har en ny favorit, puddle of mudd jag vet, jag är lite efter men jävlar va bra dom är! me like alot. haha, upp tidigt för att ta en morgon promenad, sen blir det mormor som sagt. och jag kommer inte kunna uppdatera så mycket mer än innan och efter vi varit där. imorgon kommer även johan falk. yeeees! joel kinnaman säger jag bara. han har blivit en liten favorit ja! oj, nu känner jag att det spårar ut.. godnatt på er!




puss ♥

ögongodis ♥


du är min huvudvärk.

tja!
idag är det lördag, och jag har huvudvärk så det skriker om det. så jag undrar starkt varför jag sitter här? men jag har redan tagit två tabletter, så får se om det hjälper? kanske. ska strax gå till netto med mamma, för att köpa mat för dagen. vad det blir får vi se. ska lägga mig och vila sen ett tag så att jag kanske orkar med kvällen. annars blir det att sega hemma igen.. men det är skönt det med. jaja! nu ska jag lägga mig i soffan och vila ett tag. så vi hörs senare, ciao!

GRATTIS LINA


GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL LINA SOM FYLLER 21 ÅR IDAG! ♥


im bad.

dålig uppdatering, jotack jag vet! känner mig lite hemsk faktiskt. men vad ska jag göra, har varit trött hela dagen. så blir man hur pigg som helst när man ska sova typ. det är inte bra! men vad ska man göra. tog en promenad imorse till mammas jobb, hämtade lite pengar så att jag och h kunde gå till torget och handla mat. idag fick vi, hemmagjorda köttbullar, hemmagjort potatismos, brunsås och lingon :) idag lagade vi med kärlek. haha hur gott som helst var det. sen har jag bara degat igenom hela kvällen. kollat lets dance med mamma. ätit chips och druckit cola typ. mest tjockat mig! haha


nej, tror jag ska kolla lite johan falk nu.
så inget mer bloggande idag. men ska försöka imorgon!
godnatt ♥

jobb jobb jobb!!!

ÄNTLIGEN! nu är jag hemma, varit det några timmar nu. ätit lite, och bara tagit det lugnt. för jag har varit på vift hela dagen, så nu äntligen säger jag bara. nu är jag verkligen helt slut och jag är lycklig. för jag har fått ett jobb! ett extra jobb, men ändå ett jobb. och det är hur skönt som helst (: äntligen börjar det gå framåt. h fick ju också jobb, på samma ställe. så fan va gött!!

nu ska vi kolla klart på made in sweden, sen ska vi hoppa ner i sängen för helt seriöst så är jag helt slut! och det är en dag imorgon också :) fredag, h ska hem :( men jag ska spendera min kväll med min kära älskade blom. yes! jag har saknat henne som fan! bara så ni vet. haha.
nu tackar jag för mig.
GODNATT!



(gammal bild)

det går bra nu.

hejhej, hemsk mycket hej!
nu sitter jag här en snabbis samtidigt som jag slänger i mig lite mat. ska iväg om 45minuter igen. vid halv 11 idag hade jag ett möte på AF som tog en timme, sen gick jag till AT (arbetsmarknad torget) för er som inte vet :) haha! åkte upp till mammas jobb för att hämta busskort, för att jag ska kunna ta mig till flygande korven, för där ska jag på arbetsintervju vid 2! efter det ska jag möta upp h för att ta mig till nästa arbetsintervju (;
gårdagen. var en städdag som sagt. vi gick till torget för en skön promenad, där vi mötte upp mamma. handlade lite smått och gott. lite glass och bär, mums! när vi kom hem igen var vi frusna så jag och h bestämde oss för att ta ett bad. så det var på med bikini, tända ljus och skum. jag säger bara gud så vi skrattade! haha.
lite bilder
HAHAHA

nu ska jag ta det lugnt i 40minuter, sen sticker jag igen!
så vi hörs senare ikväll. ciao ♥

helt slut i kroppen!!!

sådär nu har jag och h städat nästan hela dagen! jag är helt slut, ätit mat har vi också gjort! ska strax gå till torget för att handla glass och bär med mamma :) muums sen ska vi mysa till tvn och varandras sällskap.

här kommer lite bilder från dagen!
sådär! nu ska jag in och klä på mig, för sen väntar mamma ♥
vi hörs senare.

20 januari.

godmorgon, eller kanske inte så god. onsdag idag, och h är här när som helst :) då ska vi umgås och göra något skojigt ihop. haha en helt annan sak, när är det okej att börja hammra? halv 8 vaknade jag av att dom under oss hamrar och spikar?! hallå eller? som tur var kunde jag somna om, men nu när jag vaknade vid halv 11 så håller dom fortfarande på. herregud! jag sitter i stora rummet, här hör man typ ingenting.. men går man in i mitt rum då jävlar hör man som om dom stod bredvid än..



jaja, nu ska jag inte göra så mycket mer än att vänta och vänta (; seya!

godnatt alla!

nu ska jag krypa ner i sängen. så ni får sova gott och så hörs vi imorgon!

huset vid sjön.

nyss kollat klart på en kärleksfilm. varför kan inte sånt hända i verkligheten? jag vill också hitta en brevlåda! ni som inte har sett den, se den! jag tycker den är bra, en mysig film. och det som händer i filmen, händer bara i filmen inte i verkligheten. jag vet! haha jag har inte gjort så mycket sen sista inlägget. jag vet att jag har varit dålig idag, men jag har verkligen inte orkat idag! får man säga så? idag har jag varit trött. och nu har jag faktiskt riktigt ont i huvudet. det är så synd om mig. verkligen! haha, nej jag skoja, så farligt är det inte. jag ska strax gå in på mitt rum, krypa ner i min säng och bara gosa till det. ska se om mamma har någon bra bok. som jag kan börja läsa, nu när jag äntligen har läst ut slash! tog mig en vecka att läsa fyra sidor.

imorgon ska jag bra ta det lugnt, h kommer till mig strax efter elva. och vi ska bara umgås och fjanta oss som vanligt! vi har så roligt ihop, haha!

oboy!

tja i stugan. oj glömde bort bloggen ett tag. men nu kom jag ihåg den igen (; höhö sitter här nu, men tidigare idag var jag och lunchade med h och hennes far på mat& potatis. gott var det iaf! sen hem till mig och segade bestämde oss för att dra in till stan och köpa lite godis. blev även att h shoppade loss en del :) fick ett par örhängen av henne. tack hjärtat ♥ nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske laga lite mat? eller bara fjanta oss! för det är vi väldigt bra på. haha

igår var vi bara hemma hos mig och degade. kollade på jerry springer hela kvällen och sen blev det idrottsgalan. man märker ju att h är väldigt intresserad när dom ska presentera årets nykomling och lars lagerbäck kommer upp på scen för att utge vem som hade vunnit. då h's kommentar var är det han som vann? haha! för söt den tjejen. vi kollade bara på det, sen gick vi och la oss typ (: mys. gjorde även lite negerbollar!! gud så gott det var :)
nu ska h få blogga lite. så vi hörs senare ikväll!

ögongodis.

nu ska jag och h dra till fetto. sen blir det twilight. så vi hörs senare. 
dagen ögongodis är ingen mindre än joel, såg han igår i johan falk, men när jag får pengar ska jag gå på bio och se hans film snabba cash ♥♥

 


just idag är jag stark.

sådär, nu har jag varit på af ska dit på torsdag igen. på onsdag ska jag på arbetsintervju, vissa har jag flyt (; haha, hoppas bara att det går bra. och att man kanske får något jobb. hoppas hoppas hoppas. kom hem, jag och h gjorde lite gott käk till oss. nu sitter jag här och gör ingenting. ska gå till fetto om en stund och köpa lite mys. eller vi ska köpa en chipspåse. haha ohja, vi är två tjockisar :) vi ska nämligen kolla på twilight. ja, ni hörde rätt jag ska se den en gång till. men man kan inte få nog av bella och edward, vampyrer, åh det är så bra. haha! senare ikväll, ska jag få med h på en promenad. ska tvinga ut henne i kylan..
nu ska jag kolla runt på massa andra bloggar, sen ska vi gå :)

18 januari.

godmorgon. vaknade vid halv nio för då kom h hit. fast hon somnade om. ska strax gå och väcka henne. vi ska nämligen bort till arbetsförmedligen :) kul, verkligen jätte kul. sen ska vi hem till mig och fixa lite med min blogg. sen får vi se vad vi hittar på, kanske promenad eller något liknade. haha! johan falk igår var sjuk bra. gillar han joel skarpt. sjukt snygg! jag har aldrig sett johan falk innan, så nu måste jag kolla på alla. tur att dom kommer gå varje söndag nu. något att göra på söndagar då! nej nu måste jag väcka dom.

johan falk.

sitter och kolla på johan falk. men nu är det sån lång paus med nyheter och sånt. det värsta jag vet med att kolla på film på tv är ändå all jävla reklam. fyfan! det är så irriterande. fast visst det kan vara väldigt skönt om man vill kissa. käkat popcorn har jag också gjort. mums! sitter och käkar upp alla kärnor, jag vet inte varför men jag gör alltid det, är det ens bra för magen? haha bra mikaela!

nej, men nu ska jag göra mig lite te och sen krypa ner i soffan igen och gosa med mamma. imorgon blir det arbetsförmedlingen med h :) sen hem till mig och mysa. eller så kanske vi hittar på något annat skoj för en gångs skull, vi får se. kanske blir att luncha på något gott ställe om vi får mat kuponger av hennes far :) kanske, det hade varit väldigt gott iaf.


innan jag går och lägger mig ska jag ladda in lite musik på min mobil. lite mötley crüe& gun 'N' roses. så blir jag nöjd. kan jag lyssna på innan jag somnar. skönt, kanske jag får min skönthetsömn? om man somnar till bra musik så sover man nog bra :) det är min teori iaf. haha försöker leka smart och så. nej. nu ska jag försvinna från datan en stund. kanske skriver ett godnatt inlägg.

söndag söndag söndag

har kollat på x-effekt hela förmiddagen. haha, så sjukt program ändå. men det fanns inget bättre att kolla på. sedan satte jag på askungen. tänk om man själv kunde levt lyckligt i alla sina dagar. men nej, vi lever inte sagovärlden. bara att acceptera (; haha

mamma står i köket och håller på med mat, om min mage kurrar för jag är verkligen hungrig. ikväll kommer en annan del av köping. det får vi inte missa. roligt program! johan falk kommer efter det, och det ska jag ägna min kväll åt. sen blir det att sova, för vid halv nio imorgon kommer h, men det är skönt att komma upp i tid :)


slappdag!

söndag idag och det innebär en slapp dag! ska bara chilla och ta det lugnt i soffan. drick gott te och så funderar jag på att börja läsa någon ny bok? bara ta det lugnt idag alltså. det är det ända som är inplanerat. en rolig sak är att emma kommer hem idag (: yey! tror jag ska städa lite i mitt rum idag också, det kan behövas. för imorgon kommer min favorit h hit, så ska vi två leka. haha nej, nu ska storebror sitta, så vi hörs senare :)

tjingeling



jag vet vad jag vill.

nu har jag kollat film med mamma, vi såg maria larssons eviga ögonblick eller något sånt hette den. mikael persbrandt är med, så man måste ju iaf kolla en gång. den var helt okej. sen har jag suttit här en stund, lyssnat på melissa horn hon gör otroligt fina texter. gudomlig. lyssna på henne, hon är bra bra bra! nej, nu ska jag kolla om det finns något bra på tv, sen ska jag sova kudden. för som sagt det är ju trots allt en dag imorgon också :) haha






ser ut som en polkagris :) haha
godnatt ♥

mys med mamma

sådär, varit på en promenad ner till torget med mamma och nu har jag fått lite mat i magen. åt korvstroganoff med ris, väldigt gott! ska kolla film med mamma sen, vi har inte bestämt oss för vad vi ska se än men något bra blir det iaf, hoppas jag. köpte popcorn och trocadero :) som vi ska gotta i oss..

me like alot.

ska kolla på twilight nu. för typ 985 gången typ :)
men jag kan inte hjälpa att jag älskar den.

i don't think so.

igår skrev jag någonting om att jag var irriterad. och ja, det var jag! är lite smått det fortfarande. för att en gammal klasskompis till mig, som jag knappt pratade med då, skrev och frågade till mig varför jag hade lagt upp en bild på nikki sixx, och hon frågade mig och jag ens visste vem han var och vad han gör? så jag svarade att jag la upp en bild på honom för att jag tycker han är snygg. sen skrev jag att jag har läst hans bok och jag lyssnar på hans musik, mötley crüe! då svarar hon mig, gå tillbaka in i din grotta och smutsa inte ner mötley. typ så skrev hon fast på engelska. och då undrar jag, bara för att man inte klär sig rockigt eller så, får man inte lyssna på dom då? jag tycker att jag har all rätt i hela världen att lyssna på vad fan jag vill. det är inte hennes problem. sorry att jag svär, men jag blir irriterad. för vi har inte pratat på tre år, och helt plötsligt ska hon lägga en kommentar och bry sig? i don't think so. så fuck you, jag lyssnar på vad exakt jag känner för!!!
sådär, nu har jag fått ut lite av min aggression!

min man ♥

lördag.

godmorgon alla! jag är fortfarande trött med vid halv tolv tänkte jag att det är bäst att hoppa upp. så nu sitter jag här med hängiga ögon och slut i kroppen. men vi är glada ändå :) idag blir det att chilla hemma med mamma, kolla på någon mysig film :)
världens bästa mamma ♥



godnatt :)

nyss kollat klart på brudens bäste man och jag säger bara åååh. den var så romantisk och så bra :) en riktigt kärleksfilm. tråkigt att sånt inte händer i verkligheten. haha, jag vill också hitta den rätte. han som är ens bäste vän och kommer ihåg alla ögonblick tillsammans. som avslutar mina meningar.. ni vet, den rätte men prinsen kommer inte än på ett tag. eller? vem vet, han kanske finns där rakt framför ögonen på mig.
nu ska jag hoppa ner i sängen. sova min skönhetssömn så jag är pigg och glad imorgon.
så sov så gott och dröm så sött om mig (;
ett stort glas med iskall cola och massa is, sourcreme-chips och dipp

funderar på vad jag ska skriva.
vad vill ni veta liksom? jag pratade nyss med big, på msn. och vi ska ta och ses snart och kolla ice age. japp vi ska ha ett ice age maraton. vi ska dricka cola, äta chips med dipp och bara mysa. så underbart. detta ska vi göra i veckan som kommer. jag har saknat henne så mycket. och äntligen ska vi ses :) yes. ska sätta mig och kolla på brudens bäste man. jag är lite små irriterad, ifall ni vill veta. ska skriva ett inlägg sen om varför. jaja.
h lillasyster har skrivit en låt till mig också. ska lägga upp den med. hon är så go och söt.
nu börjar filmen så ciao!

cocacola is life ♥

nu sitter jag här igen. har badat och pysslat om mig själv. käkat mat, kassler med ris, det var faktiskt gott :) sen sprang jag till fetto för att köpa mys till kvällen. jag och mamma kollade på harry potter och fenixorden fast blev jävligt besviken, för jag trodde den skulle vara på engelska. nej då är det på den svenska versionen. varför visar dom den svenska versionen på tv1000? åh! men jag kollade på den ändå. haha mobbad jag är då. nu kollar jag lite halvt på let's dance. jag hejar på mattias, vem hejar ni på? :)

nu sitter jag och dricker cola. funderar på att sätta på mig hörlurarna och lyssna på mötley crüe :)

mysfredag!

saknar henne.

jag vill hitta på något. men jag har inga pengar så kan typ inte göra någonting. det blir väl att bara vara hemma idag och ta det lugnt med mamma. kolla lite på let's dance. nu har jag äntligen läst ut slash. en riktigt bra bok faktiskt. handlar om gitarristen i gun 'N' roses om hans liv och så. läs den om ni inte har gjort det. har diskat och städat i köket nu. känns skönt att man har hjälpt till lite här hemma. ska hoppa ner i ett bad om en stund, koppla av lite, och pyssla om mig själv.. så vi hörs senare ikväll!

har du lärt dig läxan?

man kan inte bara vänta på att ödet ska ge en vad man tycker sig förtjäna. man måste göra sig värd det. även om man själv tycker att man gjort tillräckligt. du kanske har uppnått det du ville, men är du säker på att du lärt dig läxan?




lite ögongodis.


städdag& mötley crüe.

säg hej till min frukost.
han är definitivt den mest fängslande människan i världen.
skulle bara säga att jag lever och att jag har högsta volym på, och ur högtalaren kommer mötley crüe. har precis diskat klart och väntar på att det ska torka. så jag kan ta det lilla som är kvar. sen får jag se vad jag gör mer. tänkte ordna lite här hemma så att mamma blir glad. men nu ska jag nog höja volymen lite till. så hörs vi lite senare.

älskade ängel.

sovit gott? för det har jag. kom in för en liten stund sen, tog en liten promenad för att piggna till :) och jag ska säga er att det var hur skönt som helst. ska nog börja göra det varje morgon, sen efter ett tag får jag väl se till att börja jogga? så man får upp konditionen lite. den är ju på noll nu kan jag säga. haha, ska snart sätta på musik på högsta volymen och börja diska. gjorde ju aldrig det igår. så får se till att jag gör det idag innan klockan fem. så det är diskat när mamma kommer hem (;

ögongodis.

nu säger jag godnatt för idag.

tråkigt, jag vet!

här sitter jag och har det tråkigt. kollar lite halvt på tv samtidigt som jag lyssnar på musik. roar mig genom att göra om bilder. jag har verkligen jätte kul. verkligen! nej, men seriöst. det var väldigt länge sen jag hade så här tråkigt. ska strax dra in på mitt rum och läsa lite tror jag. eller lägga mig i ett bad? det kan vara skönt. får se vad jag gör. imorgon blir det upp tidigt. funderar på att gå ut och gå, kanske? en lång promenad. kan vara uppfriskande. eller en jogging tur? haha, jag vill se mig jogga. har nog inte gjort det på 5 år.. upp tidigt imorgon iaf. fredag imorgon, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. tror det blir hemma kväll med mamma. kolla let's dance typ. det får vi se imorgon :) nu blir det faktiskt ett bad. jag kom på att man kan läsa i badkaret ;) haha



jag älskade oc serien. och låten dom spelar i detta klipp är ju så bra. tror jag ska ladda säsongerna och titta på det imorgon hela dagen :)


buck ♥

saknar denna tjej otroligt mycket.
hon är min buck ♥


mitt i allt, kan jag vara din superwoman.

nu har jag druckit lite varm choklad. kollat på ett avsnitt av grey's anaotmy. så bra är den serien tycker jag. har inte orkat städa än, men jag får ta och göra det lite senare. sitter nu och lyssnar på musik. på hög volym. då är det som bäst ;) jag mår bra idag, lite uttråkad bara. finns ju ingenting att göra. vill att h ska vara här. så jag kan skratta och skoja med någon. men nej, henne ska jag inte få träffa förrens på måndag. funderar på om jag ska orka läsa ut boken? hm, kanske en smart idé. äsch, vi gör det senare. nu ska jag leka i picnik.
tjingeling.




hugh jackman.

förtrollad knäsvag lycklig.
otroligt vacker.

vill ha.

vill ha vill ha vill ha

så underbart snyggt. tänk er till våren.
när det är sådär, varmt ute och man kan gå utan jacka. sitter på ett ute ställe och tar en öl eller på ett café och tar en iste. man kan ha denna outfiten i vardagen när du shoppar loss inne i nordstan men du kan även ha på dig detta när du drar på krogen. fast då tar man av sig sjalen och glasögonen. kanon!

dagens.

humör: glad + seg.
klädsel: mysbyxor, vitt linne.
frisyr: mössa :)
smink: brunkräm.
låt: don't stop believin - journey
väder: skönt.
roligaste: att träffa pappa ♥
tråkigaste: att städa :/
vill ha: COLA!

är du medvetlös?

nu är jag hemma igen. varit hos pappa, käkat frukost och myst i soffan framför tvn :) fick ett glasbord och det blev perfekt i mitt rum. nu är jag nöjd! ska strax träna lite och städa, diska och allt annat tråkigt. men vill man ha fint så vill man! mamma kommer också bli super nöjd :) h kommer hit vid 3 och är här någon timme eller två innan hennes far kommer och hämtar henne. sen får jag inte träffa henne förrens måndag eller tisdag. det är segt! men jag överlever nog vi får hoppas. haha.

gammal bild på mig och h. 
ey, är du medvetlös? ;)

nog bara jag och h som förstår haha!


strömavbrott!

godmorgon. måste berätta att igår när jag sitter framför datan, har musik på hög volym (har hörlurar på mig så inte mamma vaknar) sitter och fixar med den nya header. vet ni vad som händer? det blir strömavbrott. jag flyger upp från stolen och börjar skrika typ hallå hallå? min lillebror kommer ut och frågar vad som hände. så vi kollar ut genom fönstret och ser att hela området där vi bor är ner släckt. jag är hur mörkrädd som helst också ska ni vet. så min lillebror får gå med mig vart jag än skulle gå. så han var så gullig att han spelade tp med mig i mitt rum. vi tände nog 3o ljus eller något. precis när vi är klara, då tänts ljuset såklart!

vaknade vid 9:oo usch! men jag ska börjar lära mig gå upp tidigt igen. får se hur det går (: ska strax gå bort till pappa och mary-ann ska få ett glasbord av dom. så jag ska hämta det, och tjöta lite. trevligt. sen ska jag hem, och träna? ska försök iaf. typ göra sits up och sånt tråkigt..

skrattretande.

nu sitter man här, har tråkigt och gör absolut ingenting. vad ska man göra då? jag är för trött för att orka flytta mig till min säng. är man lat då? mamma håller på att möblera runt om mig och hon är en sån jobbig jävel som pratar med sig själv. så ibland när musiken tystnar till när den ska byta låta, då hör man henne och man tror hon pratar med en, så blir allt så fel. haha rätt roligt ändå. hon är så söt min mamma. nu har jag kollat igenom alla bilder som jag har på bdb. jag säger bara oj hur man såg ut då, det är också rätt roligt, man får ju sig ett gott skratt i alla fall..
här har ni några..
jag och min favorit h ♥
in action.

när man inte har något annat för sig.

AVSLUTA MENINGEN!
jag har insett att min senaste kyss var på nyår.
jag lyssnar på dom som har något vettigt att säga.
jag pratar mycket?
jag tycker om mina vänner ♥
jag älskar min säng :)
min första riktigt kyss var för längesen.
jag avskyr folk som snackar skit.
kärlek är överskattat.
jag gillar min mobil.
jag kommer alltid vara minst.
jag är förälskad kanske i dig.
sist jag grät kommer jag inte ihåg.
min mobiltelefon är ful.
när jag vaknar på morgonen så orkar jag inte gå upp.
innan jag går och lägger mig tänker jag på dagen.
just nu tänker jag att jag ska byta låt.
bebisar är små och söta.
idag har jag vittnat, varit i min gamla skola och bara degat.
ikväll ska jag sova?
imorgon ska jag hämta ett bord hos pappa.
jag vill träffa han.

jag säger ingenting.

lite snygga outfits. eller jag tycker dom är snygga! väldigt slappa faktiskt. det enda som är synd är ju att jag inte kan gå i högklackat. men jag får väll lära mig? hihi. eller byta ut dom höga mot låga (;

dagens.

humör; ont i huvudet.
klädsel; slapp!
frisyr;
mössa.
smink; lite av det vanliga.
låt; nomy - i am god.
väder; kallt.
roligaste; att vara i skolan igen :)
tråkigaste; vittna..
vill ha; sommar sommar sommar, ge mig!



ett mongo från kongo ;)


jag hatar att komma på bra rubriker.

nu har jag ätit mina sydafrikanskabollar, och jag ska säga gud så gott det var! nu undrar ni säkert vad det är? och då ska jag berätta för er, istället för att bara ha kokos eller bara ha pärlsocker så blandade jag båda (: och gud så gott det blev. haha. ibland kan man vara lite fiffig. skulle spela lite vuxen också, eller jag är vuxen men ännu mer vuxen. skulle testa att dricka kaffe. jag säger bara fyfan va äckligt det var! aldrig mer, i fortsättningen blir det varm o'boy!

nu sitter jag här, ska strax sätta på mig hörlurarna och dunka hög musik. underhålla mig själv med att skriva några inlägg till, fixa med lite kort, funderar också på att ändra min header? kanske. får ju inte glömma country life på ansiktboken. det är väldigt effektivt när man har tråkigt. det drar ut på tid och det är beroende framkallande. farligt! så börja inte med det (; haha.
ser det inte underbart gott ut?

^^

nu ska jag göra negerbollar, sen ska jag fika med h, mamma och samuel. även min lillebror ska få smaka på en! satt nyss och kollade på gamla bilder, roligt! haha man var ju verkligen snygg då! NOT!!!




mobil kameran är inte den bästa.
men här är jag! :D hahahaha

jag behöver det här.

idag steg jag upp klockan 9:oo. och det var inte roligt vill jag lova. duschade och fixade mig, sen åkte jag in mot stan. träffade min kära h och sedan gick vi sakta med säkert mot tingsrätten. nu kanske ni undrar vad jag gjorde där. jo, jag var vittne. inte alls kul, var nervös och hade en klump i magen. men när jag väl kom in så släppte allt, jag såg tjejen som hade blivit utsatt och förstod varför jag var där. nu får vi hoppas att hon vann bara.

efter det åkte vi till vår kära gamla skola, hälsade på alla söta lärare och så, det var roligt att träffa alla igen (: och en person jag verkligen har saknat är mirsad. han jobbar i elevcafét som dom har på skolan. så rolig gubbe! idag var han snäll och bjöd oss på kaffe. men jag tog varm o'boy (; efter det åkte vi mot shalgrenska, vi fick matkuponger idag igen av anders, h's pappa! fast denna gång åt vi på lunchen.nu dom hade en riktig god sallads buffé! och nu sitter vi här, ska strax gå och göra lite negerbollar idag igen. för dom var så otroligt goda igår (:
lite bilder från lunchen idag!
inte våran snyggaste dag. men man får ju bjuda på sig själv ;)

vi tänker sällan på det vi har, men ofta på det vi saknar.

jag har rätt tråkigt. det var så längesen jag var ensam. att jag typ glömt bort hur det var. haha! det är ju helt tyst i hela lägenheten. spelar musik på typ högsta volym och käkar mina jävla negerbollar. oj, nu skrev jag så ändå. fast jag tror jag käkat för många, börjar få ont i magen? inte bra.
tror jag ska sätta mig och måla lite, det är alltid skoj :)

rösta på mig!!!!

mina kära läsare
jag är med på en sån här veckans blogg.
hos tinagriberg.blogg.se

så rösta på mig :)
nummer 6



tack :)

yey!

nu sitter jag här efter en rätt så lång dag, har varit på mat& potatis och käkat lunch med h, sen drog vi hem till samuel och hjälpte han att laga mat till hans lillebror.  efter det drog vi hem till mig målade lite, och sedan bakade vi chockladbollar. gott gott gott! fast nu sitter jag här i min ensamhet, hanni och samuel stack på bio, lillebror m är ute med kompisar min andra lillebror är hos en kompis och mamma är ute. suck! fast det är rätt skönt att vara ensam. för nu kan jag typ ställa mig och dansa naken om jag så vill. inte för att jag ska göra det, men jag kan ifall jag vill (; haha! nu ska jag sätta mig i min ensamhet och kolla på tv, äta chockladbollar och bara ta det lugnt. jag har en fråga får man säga negerbollar? :/
den fina teckningen har jag gjort. 
den till vänster är jag, den till höger är h
fint va? :)

lite dagens!

humör; glad, busig men trött.
klädsel; jeansleggins, vit topp, svart kofta. armband and nerdbrills!
frisyr; plattat och utsläppt.
smink; brunkräm, mascara, rouge& ögonbryns penna (;
låt; kun for me - medina
väder; soligt med kallt.
roligaste; dagen är inte slut än, men än så länge att vara med h ♥
tråkigaste; bilköerna i morse.
vill ha; mat!


göteborg.

äntligen. nu har vi varit hos mig i två timmar, bilfärden som brukar ta 4o-45 minuter, tog idag drygt en och en halv timma. dumma köer, men vi hade kul i bilen ändå dunkade musik och så :) nyss kollat klart på peter pan som visades på tvn. den sagan är så bra tycker jag, såg den verkliga versionen. så underbar söt är han som spelar peter pan.





ska strax fixa i ordning mig, och väcka h för vi ska dra ner till mat& potatis och käka lunch :)
mums så gott! sedan blir det hem för att slappa, bara ta det lugnt idag (:

borta bra, men hemma bäst!

godmorgon. nu sitter jag här, klockan är o7:o6, då kan man undra vad jag gör vaken såhär tidigt. för det har jag inte varit sen ett år tillbaka typ. ska ju hem till stan idag. och enda sättet för mig att komma in är att åka med h's pappa, och han ska åka om 2o minuter. så det är bara för mig och h att hoppa upp (: men nu ska vi hem till mig, lägga oss och sova en timma eller två.
kollade aldrig på american history X, vi tar den nästa gång jag kommer hit. vi tittade istället på 1o orsaker att hata dig rolig och bra film ett + är ju att heath ledger är med i huvudrollen.
så bloggar när jag är back in town (;

heath ledger ♥

nyss kollat klart på candy, bra film men hängde inte med så mycket som vi inte hade svensk text. och min engelska är inte på topp. men den var bra, det man förstod. heath ledger var med och spelade huvudrollen och han är så underbar. synd att han dog av en överdos. för han var en otroligt duktig skådespelare :) me like him alot. nu ska vi sätta på den sista filmen för ikväll som blir american history X, får se om h gillar den lika mycket som jag gör. men får se, vi kanske somnar båda två. nu sitter vi och dricker te, h packar sin väska för imorgon, och jag sitter här och gör nog kvällen sista inlägg. imorgon vid halv åtta drar vi tillbaka in mot stan. borta bra men hemma bäst. då ska jag ta och söka lite jobb, städa mitt rum och läsa ut min bok.
bilder från american history X




nu tack jag för mig.
godnatt och sov gott!

dagens!

humör; glad :)
klädsel;
jeansleggins, t-shirt, svart väst.
frisyr; utsläppt.
smink; brunkräm, rouge, mascara.
låt; hurtful - erik hassle
väder; kallt och snö, snö och ännu mera snö.
roligaste; bert filmen!
tråkigaste; att jag ska hem till stan imorgon :(
vill ha; thaigryta och det kommer jag få :D yey!
nu ska jag och h lägga oss i sängen och kolla på my sister's keeper. får hoppas att den är bra, sen ska vi äta thaigryta mmmmm mums, jag längtar till den första tuggan. sen ska vi kolla på ännu mer film, har laddat ner american history X och candy. så hela kvällen blir det filmtittande (: mysigt. vi har även köpt chips, och lite godis. bättre kväll kan det inte bli. vad ska ni hitta på ikväll?
nu börjar vi med första filmen ♥ vi hörs!

nu kan du få mig så lätt.

nu har jag ätit pannkakor med sylt. gud så gott det var :) har även hunnit kollat lite på bert ljung. så roligt! haha, nu har jag fixat till mig lite, så är sminkad och lite fixad. så man inte ser ut som stryk. ska strax åka till affärer med h& åsa :) idag ska åsa laga thaigryta och nu ska bara veta hur god den är, den är verkligen magisk. mums säger jag bara! sitter just nu och lyssnar på musik, väntar på att vi ska åka. blir om några minuter tror jag!
men vi hörs senare (;

lyxfrukost idag (;

godmorgon! idag är det måndag för er som inte vet, haha idag vet jag inte vad som händer. mysa i soffan och bara ta det lugnt. bloggar lite senare för nu ska jag äta det godaste som finns, japp ni hörde rätt pannkakor står på menyn! gud så gott, med ett stort glas mjölk till (: underbart!
vi hörs senare ♥

vem får mig att gå dit jag aldrig har gått?

klippte ju mig i fredag's, detta kanske inte är den bästa bilden. men jag blev sjukt nöjd med mitt hår. det är kort bak, och lite längre fram. snyggt snyggt snyggt. ska försöka få en bättre bild någon dag. men detta är den bästa jag har just nu. hihi. fast nu ska jag inte klippa mig på länge, ska spara spara spara till långt hår. om det så ska ta ett år, så ska jag spara :) hihi. sitter just nu här helt ensam, h är inne och duschar. som hon skulle göra imorse typ, men hon har dragit ut på det under hela dagen. och nu äntligen fick hon en kick (: möblerade ju h's rum förut, hur snyggt som helst blev det. tycker jag då. till en helt annan sak, jag är sugen på något. men jag kommer inte på vad det är.. det är så jobbigt. åh! nu blev jag irriterad. haha! :) nej, köping förut var ju hur bra som helst. dom är så söta (: nu får jag se vad jag och h hittar på. något roligt iaf, för man har alltid kul med henne. det tycker jag sådeså. sitter och lyssnar på kungen. alltså elvis. h vill hitta en låt med honom, som går på en reklam? på tv 4 någon som vet vilken låt det är, ni kan ju gärna hojta till! nej, nu ska jag kladda lite i h block (:  och ni som undrar vem h är, så är det hannah.
tjingeling.

pics från lördag.

sista bilden.
har fler bilder men orkar inte lägga upp dom nu.

dagens :)


humör; glad, och skrattig :)
klädsel; jeansleggins, vitt linne, svart kofta& nörd brills.
frisyr; plattat och utsläppt.
smink; så mycket man kan ha på sig typ.
låt; är det såhär när man är kär när man är liten - bert and the herman hunters
väder; snöigt och kallt.
roligaste; alltid kul med h ♥
tråkigaste; hm.
vill ha; GODIS GODIS GODIS!






mätt som en plätt!

ojoj vad mätt jag är, åt nyss två portioner med spaghetti och köttbullar hur gott som helst. var även en sås till med tomater och vitlök. mm mums! tack anders och åsa för en super middag. nu sitter jag här en snabbis ska strax springa upp till dom andra och kolla ett avsnitt av the hills (: sen kanske det blir ut i snön, brr kallt. men ibland får man ställa upp för dom små (; haha. nej nu ska jag springa upp, hör hur h skriker på mig :D

paus!

nu vilar vi ett tag, eller jag sitter här och h är ute och röker. vi är ju inte klara på långa vägar. men vi ska skynda oss. för fint ska det bli tillslut. om det någon gång tar slut.. känns inte så just nu (; men det är bara att bita ihop och göra jobbet ändå. söndag idag, och det känns som det. haha. nej nu ska jag inte fastna här. utan nu ska jag dansa lite samtidigt som vi städar. det blir mycket roligare då, testa det ;)

det ser ju ut som jag har en jätte stor näsa.. hm!


älskade ängel.

en vacker dag ute. solen lyser och snön ligger på marken. idag har jag och hanni ett fullspäckat schema. som vi ska försöka hålla. dagen är ju lång. men tiden rinner snabbt iväg när man har roligt. idag när jag vaknade hade jag en låt på huvudet. och det var ingen mindre än älskade ängel underbar sång. man blir så glad av den. så jag satte på den på hög volym, sen ställde jag mig och dansade. är inte livet underbart ibland?
idag ska vi ha det hur kul som helst!

dagen schema ser ut såhär;

 

nu ska jag få upp hanni ur sängen, så vi kan dra upp och äta lite frukost. 
sen kommer vi ner och bloggar lite mer (: ♥


jag undrar om nån ser, att clowner inte ler!?

nu är det färdigt spelat för idag, kanske blir en omgång imorgon igen (; då jävlar ska jag vinna!
haha, vi spelade ett spel som heter pop&rock, musik fråga och så lite likt tp.
riktigt roligt faktiskt. man lär sig även en hel del. nu har vi slappat nere på hannis rum.
jag städade lite och så. ska typ sova om en stund eller kanske blir att vi tjötar hela natten lång (; höhö!
imorgon blir det att sova ut iaf. det ska bli jävligt skönt. nu ska vi ut och röka en cigg sen upp och göra lite varm chocklad. så nu tack jag för mig för kvällen. och imorgon blir det super mycket blogg inlägg.
JUST DET jag har klippt mig, sjukt snyggt blev det. tycker jag och det är huvudsaken (: och en annan sak, alla bilder från idag får ni så fort jag och min mamma
är inne på datorn samtidigt så hon kan skicka dom till mig.




nu ska jag ut i kylan. brrr 15 minus. inte alls kul inte alls. jag vill ha VÄRME!!!!
puss på er

hm.

nu är jag stark, det är ingen lek.
för jag snodde massa piller från ett apotek (;

tjörn är rätt okej haha!

nyss spelat buzz och jag är inte kung på det, men jag är jävligt grym! haha! skämt åsido. det var roligt kom trea tre gånger, brons är ju ändå bättre än inget, eller hur hanni ;) nej, nu var jag elak. hon är jätte duktig om hon bara vill, men hon skrattade mest (; nu ska vi fuska lite, för vi ska snart upp och spela ett frågespel med åsa och anders. fuska och fuska är det ju ändå inte, vi ska bara läsa frågorna lite extra nu :D hihi! äter chips och dricker cola. tjockar oss rejält med andra ord.
hoppas alla har en toppen lördag för det har jag!



min favorit just nu

skärhamn!

nu är jag hemma hos hanni på tjörn. mitt ute på landet, yes! ska bara ta det lugnt ikväll. idag har jag varit på disney on ice hur kul som helst. inners inne är jag nog ett litet barn ;) efter det stack vi till media markt. för där var både erik och calle! dom sjöng och så.. hur bra som helst! fick sedan kramar av dom båda :) ♥ bilder kommer. var tvungen att lämna kameran hemma i göteborg som det är mammas.

nu ska jag bara dega lite, sen blir det nog ut i snön som gäller (; vi hörs!
tjingeling.




kanske, vem vet?

kom på en sak, jag ska nog klippa mig idag. eller hanni ska klippa mig, jag hoppas att det blir snyggt. det är inte säkert än, men jag vill göra något med mitt hår, det är så tråkigt just nu! fast ibland saknar jag mitt långa hår (: men, nu vill jag har det kort. fast inte för kort ifs. men vi får se ikväll om jag har gjort det eller inte!
det blir en överraskning :)

you make me happy!

tjabba! sov som en stock i natt, skönt! vaknade vid halv elva och satte mig och glodde tv. våra bästa år, serien du kan missa i en månad men sen när du kollar igen fattar du direkt vad som har hänt och allt (; ändå rätt bra serie. hehe. frukosten idag blev knäckebröd med grillkrydda och morötter, man ska ha riven morot på hur gott som helst. testa vet jag!

även idag har vi suttit och målat. blivit lite som en sysselsättning när man inte orkar gå ut, för att termometern visar -11 grader typ. då känner man inte suget att dra ut. segt är det. men vi har kul ändå jag och hanni. ikväll blir det en hemma kväll, kolla let's dance med hanni och mamma. kanske köpa chips? om man orkar sig ut.. det är lite tvek om. haha. nej nu ska jag sätta mig bredvid hanni i sova och bara slappa!
tjingeling (;



ge mig en vinterdrog.

sådär, nu har ännu en dag passerat förbi. har läst lite på boken, så nu har jag äntligen bara ett kapitel kvar (: fast det är lite tråkigt för nu vet jag inte vad jag ska läsa på kvällarna. har ni några bra bok tips? vid nio gick jag och hanni ut till mamma, drack te och ritade lite. vi kanske inte är några konstnärer men vi försökte iaf. det är huvudsaken (; imorgon är det fredag och jag är sugen på en promenad på morgonen. får se om hanni är med på det, annars ska jag tvinga henne mohahaha. nej men det kan nog vara skönt att komma ut på morgonen och andas in lite frisk luft :) mysigt är det iaf.

ska strax gå och lägga mig i sängen och läsa ut boken. tror jag om jag inte somnar. åh en helt annan sak jag längtar till lördag för då ska jag och hanni dra på disney on ice woho! det får vi tacka anders för. tacktacktack! det ända dåliga är att det är klockan elva på MORGONEN. så imorgon blir det lugnt. ingen alkohol för då kommer vi nog inte upp på lördagen (; nej men skämt åsido. nu ska jag dra mig här ifrån! nu kommer några bilder på våra härliga mästerverk. titta och njut.
tjingeling!





min snygga bild (;


hannis snygga bild :)

i'm in the band.

halloj. jag kan säga att jag är mätt som en plätt. åt en kebab pizza förut med hanni som hennes kära far bjöd oss på :) gott var det. men nyss åt jag ännu mer för då var mamma klar med maten. fiskpinnar mmm. så där fick jag äta lite till. och usch hur mätt jag är nu. det känns helt seriöst som min mage ska spricka. nu ska jag och hanni, lägga oss i rummet och läsa lite, lyssna på lite musik och bara ta det lugnt (:
så vi hörs lite senare. tjingeling ♥

VI ÄR ALLAS FAVORITSKÄMT.

godmorgon! torsdag idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. en sak vet jag är att min favorit är på väg och jag hoppas verkligen att hon är pigg idag. för igår så sov hon typ hela dagen. haha, nej. men jag tycker om att umgås med henne även om hon sover :) hihi. en annan sak jag vet att jag ska göra idag är att äta fiskpinnar med potatis och bea-sås mmmm mums. hur gott som helst! visst är mat det godaste som finns? det tycker jag iaf :)


bränn inte ner huset.

tisdagen spenderades med min favorit hanni. var hemma hos mig, kolla film samtidigt som vi drack en god blandning av dricka. det var både öl, sprit och vin (; slutade med att jag, storebror, samuel och hanni tog en varsin öl på red lions, en kvartekrog i majorna. det var mysigt. efter det gick vi hem till storebror och samuel. åt mat och kollade på en film. pojken i randig pyjamas. har ni inte sett den? SE DEN! verkligen en bra film.


onsdag idag. jag har spenderat den med hanni, vi har degat framför sova absolut hela dagen. ända fram till halv nio för då stack hon till samuel, och emma kom hit. vi pratade lite + att jag hjälpte henne att bränna en skiva. tack emma för alla bra låtar du har gett mig nu ;) nu ska jag leka lite här framför sedan blir det sängen för mig. om jag nu kan somna. vi får hoppas på det. jag lovar att imorgon ska jag uppdatera bättre. men idag kan vi skylla på att jag var halvt bakis :) hahaha




you make me smile.

godmorgon!
ännu en dag som ska komma förbi. får se vad man ska göra idag. igår blev det att jag gick och la mig vid sju. sov som en stock fram till tio, fast då låg jag bara i sängen och vred mig typ. nu har min kära hanni kommit hit igen. mys! så kanske blir att man tar en promenad i vintervädret. ändå rätt skönt att gå av sig och snacka lite skit (;
nu ska jag äta lite glass tänkte jag. mmm vad gott! haha!



SNYGG SNYGGARE ROBERT PATTISON

 

kollade nyss klart på twilight, så bra film! 
jag tror nog att jag kan se den filmen tusen gånger om. så bra!

 

jag säger bara snygg kille. man blir helt stel och darrig i kroppen.

 


du är så fel.

du är så vacker.
du är så hjälplös
och
du är så fel.

du är så vacker,
du är så hjälplös och du är så feldu är så vacker,
du är så hjälplös och du är så fel.

aj rilli dånt lajk this.

jag har så tråkigt. funderar på att sätta mig och pyssla ett tag. fast jag vet inte om jag orkar. haha måste städa mitt rum också, det ser ut som hej kom och hjälp mig typ. det är inte okej. men vafan ska man göra nu. har tröttnat att sitta framför datan. om inte ens SUPER MARIO LOCKAR MIG. då är det fan illa. HAHAHA!

nej, men skämt åsido. nu blir det städning ett litet tag, sen kommer jag nog att tröttna på det med. orka att man kan bli så uttråkad så snabbt. jaja. nu ska jag göra lite nytta iallafall. till skillnad från mina småbröder. så slöa den ena ligger och sover, den andra spelar spel. alla kan dom hjälpa till :) haha, fast det är ändå bra. mer beröm till mig liksom (; inget jag klagar över iallafall hahaha!

rockstar'

när man har tråkigt, kan man alltid roa sig med att göra om bilder :)

jag måste vara galen,

godmorgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga. nyss ätit en tallrik med pommes med citronmajonäs. sjukt gott faktiskt. har ni aldrig testat så gör det (; haha! läste på boken igår, har bara tre kapitel kvar, det jobbiga med denna bok är att ett kapitel är typ 100 sidor. sjukt segt. men det är en spännande bok. så imorgon tror jag att jag är klar med den :) yes! undra vad jag ska börja läsa då? hm. några tips? :)
nu ska jag ta det lite lugnt, lyssna på lite skön musik. och leka lite med bilder hihi ♥

en del av det vanliga livet.

gud så skönt det var att ta ett bad. så himla avkopplande :) nu sitter jag här åter igen. blivit en liten torsk typ. nej men jag ska föra över låtar till min kära mobil. har så gamla låtar där på, så det behövs fylla på med lite nytt. jag tror jag ska banga film ikväll och lägga mig och läsa ut min bok istället? mja, det tror jag att jag ska göra iaf. fast sen kommer jag säkert att ändra mig ändå. och fastna framför tvn. jag brukar göra det. en helt annan sak, jag vill verkligen tatuera mig nu. jag är så taggad för det. men ett problem jag vet inte vad jag vill ha. om jag vill ha ett motiv eller text? hm, det blev lite klurigare då.. ska tänka igenom detta nu. för jag vill verkligen.
men måste ändå vänta till månadens slut. hihi :)

so baby, call me crazy but i think you feel it too.

jag är mätt och belåten, det var hur gott som helst att få lite mat i magen. nu ska jag vara busig och ladda ner lite musik till min mobil. ska sedan ta och lägga mig i min säng och läsa på boken slash. en riktigt bra bok. lite små rolig och så. senare blir det någon film. funderar på att kanske ta ett bad. det kan vara rätt skönt och avslappnade. jo det ska jag göra.
mm, vi hörs senare (: ♥

i think i like it.

jaha, ett nytt år nu alltså. nya tag och nya steg och bla bla bla. på nyår var jag hemma hos samuel och jag måste säga att jag hade väldigt kul. rätt mycket alkohol gott folk och så. jag var nöjd! jag gav inga direkt nyårslöften som att jag ska gå ner 10 kilo, sluta dricka, sluta med det ena och andra. jag tar varje dag som den kommer.. just nu är jag lycklig så det behövs inte ändras på något (;

sen nyår, har jag bara varit hemma. kollat film och tagit det lugnt. min kära hannah var här och joinade mig. vi har kollat på harry potter, en förtrollad romans och en hel del andra. ätit popcorn, chips, godis och massa andra tjock saker. sen har vi även skrattat en hel del. vi har så knäpp humor, och jag har nog aldrig skrattat så mycket som med dig hjärtat mitt :)
har varit på promenad idag, med hela familjen. det var riktigt mysigt måste jag säga. så jag hoppas det blir fint väder snart igen så att vi kan ta en runda till. snart snart snart ska vi äta mat. gud så gott för jag är verkligen hungrig. idag bjuds det på kotletter och potatis med sås och en god sallad. bättre söndagsmat finns inte. hihi. ikväll blir det nog att jag bara ska vara hemma. ta det lugnt till en soft film. hoppas bara att små bröderna går med på det.
just de,
han är så.. and i think i like it!

RSS 2.0