helt slut.

jag förstår inte, varför ska det alltid hända mig? åh! jag ligger och sover och är i mina djupaste drömmar, klart som fan att dom ska börja borra i marken då. blir väckt halv 8. yey! och jag kan verkligen inte somna om.. så nu sitter jag här, men halv stängda ögon och är hur slut som helst.

helgen händelser, fredag då blev det biomys med hannah och josefin. vi kollade på rember me en helt underbar film. verkligen bra! man får några tårar i filmen också. så den tycker jag att ni ska se på, om ni inte har sett den (; efter bion, så skulle vi dra till chez för att ta ett glas. men det slutade med att jag bytte ut min cider till en cola. haha,  lördag, blev en hektiskt dag. vaknade 8 helt pigg! går upp, städar lite och fixar, in till stan handla lite alkohol. sen hem och fortsatte att städa. lagade mat, och sen blev det att man fixade sig och öppnade sin första. yey. vid halv 8 kom alla goa människor, vi hade nämligen en överraskningsfest för maggan! vid 8 kom maggan och big, maggan blev hur överraskad som helst, yey. glad blev hon också :) sen blev det fest!!
söndag, vaknade vid 12 tack och lov. degade hela dagen med hannah. kollade film, käkade chips och drack hur mycket pepsi som helst.
nu ska jag snart äta lite frukost, sen får jag se vad dagen har att erbjuda.
tjingeling.

hej.

vill bara säga att jag lever.
veckan har gått snabbt, vårstädat, fått en ny säng, och ikväll blir det biomys med hannah och josefin :)
ska inte skriva ett långt inlägg om allt, hoppas filmen vi ska se är bra, har hört att den är det. och det gillar jag.

nu ska jag laga köttbullar och makaroner  (;
tjingeling.


grattis till morfar och johanna (:

tja fan!
har inte bloggat sen torsdags, förlåt. men nu kommer lite uppdatering. i torsdag fick min kära och älskade barndomsvän emma blom KÖRKORT, GRATTIS TILL DIG HJÄRTAT. jag är jätte glad för din skull, även väldigt stolt. jag ska vara ärlig och säga att hon är duktig på att köra, för hon och jag tog en åktur till karne :) sen blev det en liten sväng ner till eriksberg och sedan hem, fredagen var en hel dag med karne, kom hem till henne halv 11, kollade våra bästa år, sen käkade vi frulle värsta stora lyx frullen. sen tog vi oss ut på altanen och solade i två timmar, hoppade lite studsmatta. hur mysigt som helst. sen lagade vi lite pannkakor (; med grädde och sylt. vid 4 tiden kom linnéa med sin galna hund zita. nej nu skoja jag, den är hur söt som helst :) hihi, vi tog oss en rejäl promenad till slätadamm, sen blev det hem, käka mat, tillbaka till karne och kolla film.

hur som helst, är lite smått trött, och det blåser ute inte alls kul. fast ska strax fixa till mig, för idag ska vi fira min morfar som fyller år idag (: grattis! så vi ska hem till dom och äta gott och dricka gott. ska bli underbart. senare ikväll kommer hannah hit, yey! äntligen. har SAAAAAAAAAAAKNAT HENNE så mycket. haha, vi ska antagligen ut idag, yey.

även ett stort GRATTIS till johanna som blir 20ÅR idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

vill bara skriva att min mamma är den bästa som finns, jag älskar henne av hela mitt hjärta.
nu ska jag fixa mig.
tjingeling.

fyfabbe vad gott.

jag skojar inte, jag är så jävla grym på att laga mat va. slängde ihop lite kasler och ris, med lite chillisås matlagnings grädde och lök + kryddor. och nu säger jag bara FYFABBE VAD GOTT! JAG ÄR FAN GRYM. YEY. självförtroendet är det inte fel på iaf. haha, diskat har jag också gjort (: hihi. duktig jag är. ohja!

nu ska jag käka upp min mat, sen blir det mer disk, sen blir det städa rummet :)

yey.

nyduschad. gud så efterlängtad den duschen var. äntligen! nu luktar jag gott och känner mig fräsch. ska strax klä på mig lite kläder och sedan blir det ut på promenad. får se om blom hänger med? ska langa ett gulligt sms snart. hihi, imorgon är det fredag, redan? herregud. och alkohol är jag inte ens sugen på. fast det kommer jag säkert bli imorgon. haha.

MÅSTE MÅSTE MÅSTE, verkligen städa mitt rum och diska idag. VIKTIGT!
fast nu blir det sol och promenad. lovely.

glömde nästan, jag saknar min solstråle, hannah! 
snart är det lördag. snart snart snart..

solen skiner,

och jag är vaken. vad gör jag uppe såhär tidigigt? jo vänner nu ska jag berätta det för er, det är så att i mitt rum är det så äckligt ljus att man inte kan sova. utan man vaknar av solen som skiner. visst, jätte bra att jag är vaken osv. men det är fan inte okej att gå upp klockan 8, när man är ledig. men vi får se det från den ljusa sidan, nu sitter jag här och dricker en målersättning (inte gott) väntar på att emma ska ringa, för då ska vi ut i solen och promenera. kanske man kan få sig lite färg? man hoppas ju, då nu när jag är likblek. haha.

nu ska jag försöka dricka upp det där.
usch!

dejta kudden?

ja tack, nu blir det sängen. det är ju trots allt en dag imorgon också.
så sov gott och dröm sött om mig (; nu dejtar jag min kudde.

godnatt.


you.

nu har en toppen dag bara runnit förbi. har suttit och pysslat gjorde ett kärlekskort. nu är bara frågan vem som man ska ge det till :) lyssnat på musik och deppat lite grann. som h sa, när man är själv så tänker man extra mycket för man har inget annat att sysselsätta sig med. och det är jävligt sant. för jävlar vad jag har tänkt. det är inte roliga tankar. jag blir bara ledsen. men ska försöka att inte tänka på det, ska tänka på att imorgon blir det en promenad med emma (: det gillar vi.

ska sitta här ett tag nu, kolla runt och så.
skriver innan jag ska dejta kudden.
tjingeling.

 


det snurrar i mitt huvud.



här sitter jag och tänker, funderar och bara filosofierar.
usch, det är så mycket som snurrar i mitt huvud.
och du bryter dig in i min tankeverksamhet och blandar ihop mina tankar med känslor.


pics on me.

vilken jävla snygging.
nej, men menning med dessa bilderna är att jag taigt dom med min mobilkamera.
erkänn den är bra? :) + att jag är lite snyg.
japp, jag älskar mig själv. fyfan vad jag är bra!








roffe ruff. han är ball.

nu är jag äntligen hemma. hjälpte ju emma med hennes blogg. så nu är den snygg! bara hon skriver några inlägg. åt nyss lite farlig korv med makaroner, igen! haha. men fyfabbe det är så gott (; ska diska senare, orkar inte just nu. senare ikväll ska jag och emma gå på promenad, mysigt. hihi, imorgon är det torsdag och en dag närmare lördag. yey! då kommer min baby hit. då ska vi kramas (: just det, jag har inte ens orkat städa mitt rum idag. vi gör det imorgon, liksom varför göra det idag, när man kan göra det imorgon? den du.

sitter nu här i mitt vardagsrum med lillebror m, och lyssnar på roffe ruff. jag gillar det!
en bra låt är viskleken. skojar du eller?



söta jag. hihi.


hihi. jag är så lycklig!

word.

sådär nu har jag hjälpt emma lite,
hoppas bara hon börjar blogga nu. vill ju ha något jag kan läsa på kvällarna.
besök henne här :)

ska strax dra hem, måste ju diska innan mamma kommer hem.
hihi (; tjingeling


be right back.

mys hos emma nu :)
ska hjälpa henne med hennes blogg.
hon är kass!
haha fast jag gillar henne ändå.


jag hatar att söka jobb.

gud vad segt det är att söka jobb. man hittar ju verkligen inga.. så segt. jag hatar att söka jobb. jag önskar att jag kunde vinna på lotteri, tänk då skulle jag inte behöver jobba. om man fick vi säger 50 tusen i månaden i 25 år. hallå? varför vinner aldrig jag? åh, livet är orättvist.

åt nyss lite mat och det var riktigt gott. nu sitter jag framför datan, söker jobb och ännu mera jobb. fast det är bara att bita ihop, för snart kommer det säkert ett jobb som vill att jag arbetar där (: snart är det min tur att få lite tur. sitter och dricker pepsi också, jävligt gött!!

måste måste måste städa mitt rum idag också. orkar inte, det kommer ju ändå bli stökigt igen.
jag saknar hannah också, jätte mycket nu. kom hit!
nu ska jag kolla runt på andra bloggar.
se om jag hittar något intresant? nja kanske.


solen skiner och jag är glad.

nu har jag varit ute och tagit en promenad på en timme, till mammas jobb och tillbaka typ (: det var skönt. sprang även förbi netto så jag fick köpt mig en pepsi. yey! det är så gott, en iskall pepsi. fyfan, det är livet. ska strax ställa mig och göra lite falukorv med makaroner, så lillebröderna blir lite glada. jag är också lite hungirig. har inte ätit frukost idag. inte bra.

sen ska jag diska lite.

godmorgon.

godmorgon.
underbart väder idag igen. nu är verkligten våren här och man blir så jävla lycklig (: orka att man blir väckt av mamma klockan 8, av ett sms. sen var det hur kämpigt som helst att somna om. men nu är man vaken och lycklig. dock har jag ont i halsen, och är hur hes som helst. men det går väll över snart. hoppas jag. ändå varit sjuk i en månad nu typ.. segt!

nu ska jag orka ta på mig kläder och orka mig upp till mammas jobb för att lämna ögondroppar. men bara för att jag är den snällast i hela världen och inte kan låta mamma ha ont så ställer jag upp, kanske bra med lite frisk luft. yey. sen blir det hem, hjälpa lillebror med läxan och laga lite lunch åt mina bröder (: om dom någon gång vaknar. orka sova bort en hel dag. sen blir det att söka lite jobb också, måste ha ett nytt. haha.

nu ska jag klä på mig
tjingeling.


världens bästa, det är jag de.

nu ska jag vara lite snäll och ställa mig och laga mat åt min mamma och lillebror (:
yey, så snäll är jag. typ världens bästa dotter.

haha. får se om jag uppdaterar senare ikväll eller om jag får vänta tills jag får internet igen.
då vet man aldrig när det blir.. haha. ska ta tag och städa lite i mitt rum idag också.

jag skrev förut jag saknade hannah edman.
och jag vill bara påminna er om att jag verkligen gör det!
hihi. och henne får jag inte träffa förrens på lördag?
om ens det. det är orättvist.

whatever, nu ska jag laga mat för hela slanten.
ciao!



tror jag på det själv?

jag har tänkt på en sak, fan vad tråkigt det är att vara ensam hemma.
det är så jävla tyst. det är så tyst att jag hör hissen, när den åker upp och ner.

och nej. jag orkar inte sätta på musik. utan jag ska njuta av tystheten ett tag.
för sen kommer det att bli liv och gap här hemma.
men just nu, är det bara jag och tystheten.
så jävla härligt.

jag saknar hannah edman.

uppdatering. som vanligt.

hej hej hemskt mycket hej.
jag säger åter igen förlåt. men jag har fan inget internet hemma, det har försvunnit typ. segt, som fan är det iaf! fast nu sitter jag här, bara för att mamma tog med sig en bärbar data från jobbet, så nu sitter jag och torskar på ett trådlöst nät. haha (; fast jag klagar inte. helgen som var, var ball. fast lite för mycket alkohol. men vi hade kul. fredag, jag och h var först hos mig och förkrökade, även söta kim från jobbet kom förbi. drog ut vid 11 tiden. först blev det rockbaren, där träffade vi älskade skate alex :) efter det drog vi till chez. där träffade vi några andra. kul hade vi iaf..

lördagen, bakis som ett as. seg som fan. men det stoppar inte mig för då körde vi igen. jag och h drog till karne, så vi var där vid 5tiden. lagade lite kyckkling med potatisbollar och beasås. snälla jag stod för matlagningen, dom andra var så lat så dom satt bara och kollade på. sen blev det förkrök med h och karne. sjung singstar, jag har aldrig och tjatade en hel del. vid 12tiden, drog vi in mot stan, hamnade som vanligt på chez med det gjorde inget för där var daniel och comp. var på chez tills det stängdes, sedan stack vi hem till karne på efterfest. hoppade studsmatta klockan 6på morgonen och somnade inte förrens halv 10. ball kväll! söndag, degade vi hos karne fram till 8 halv 9 tiden. jag mådde inte bra! haha.

sådär, nu har ni fått lite information (:
tjingeling.


hej.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
jag har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft internet. men nu är jag hemma hos h, så nu kan jag skriva lite. åkte hit igår, fick lite flipp så jag satte mig på bussen och hamnade här (; men mysigt har vi haft det. nu ska jag strax duscha, för jag är äcklig och ful. haha! jag är lite arg och besviken på en person, men det tar vi någon annan dag. nu är jag ju glad och mätt! har nämligen nyss ätit lite frulle.
snart åker vi in till goa göteborg, yey!
tjingeling.

RSS 2.0