21:13

godmorgon, goddag och godkväll.
nu ska jag äntligen orka lägga några minuter här, dagen började med att jag för sov mig typ. flyger upp och inser att klockan bara är sju. jag ska upp nio. går upp och väcker lillebror, sen tillbaka till sängen. väll uppe klockan nio, klär jag på mig, sminkar mig och bara stressar som en galning. kommer ut, och det ös regnar! men ja kul. verkligen hatar när det regnar. kommer till jobbet i tid och jag har nog inte skrattat så mycket som jag gjort idag. rolig dag.
gjorde en hamburgare och tog med hem idag, fy fabbe vad gott det var :) höhö. sen har jag legat död i min säng och inte gjort ett piss. nu sitter jag här. ny duschad, sminkad och uppklädd. men jag vet fan inte vad jag ska göra. och min mobil har fått damp! kan inte sms eller ringa.. ÅHH!

23:27

sitter hemma hos mig med emma, maggan och jossan. sitter just nu och kollar på paradise hotell igen. segt! men, innan det så har det varit en show hemma hos mig. maggan och emma ställde sig och dansade, sen bytte vi låt och dom fick improvisera till låtarna. det var en riktigit show faktiskt! haha, skrattat en hel del. jag som ville gråta. får göra det sen antagligen. har den i halsen. vet inte riktigt varför, men aja.

jobbat tidigare idag, jag var helt trött efter jobbet. så åkte jag hem direkt. btw slog i mitt i buss taket idag. jävlar vad ont det gjorde. haha, efter det har jag bara degat som sagt. 

nu ska jag snart skicka hem mina vänner! 
för jag måste sova. imorgon är det fredag och då blir det utgång? 
kanske, vem vet. 
peace out.  


blä.

idag orkar jag inte. idag mår jag inte bra, jag är ledsen och vill gråta.
nu ska jag träffa min älskling m, ska till netto och jag ska köpa hela affären.

idag får jag gråta. idag får jag må dåligt.
jag kan inte alltid vara glad.
tjing.

såhär känner jag..

ibland väljer jag medvetet att göra fel, för att se vart det leder och för att se hur långt det kan gå. jag älskar reaktioner, och mitt liv består endast av drama. men när man sedan står där helt ensam och inser att den där lilla reaktionen förstört så mycket och faktiskt inte varit värt det, så förstår man hur mycket man även förlorat. även fast han aldrig riktigt har brytt sig, som jag fick veta alldeles för sent. så skriker det någonstans inom sig att man gjort fel. men det spelar ingen roll.


jag har inte sagt att jag är kär, eller gått vidare. jag har inte sagt att jag bryr mig eller inte bry mig. men det är svårt att glömma. sånt som kommer upp nu, som vi minns i efterhand.


man är inte deprimerad för att man ångrar och saknar. är jag störd för att jag är flyförbannad ena sekunden och klappar mjukt nästa? bara för att jag vågar gråta när alla ser. bara för att jag vågar visa känslor, även fast jag alltid gör det försent. och säger saker som jag inte menar och gör dumt. jag vet att jag är dålig ibland. men att fela är mänskligt.


det är något fel på hans ögon, men det är bara jag som ser det. något jag inte kan förklara, något jag inte kan få bort. men jag tror att det är det rätta, även fast jag gjorde det försent.


allt som är och allt som varit, alt vi tänkt och allt vi drömt om, alla våra planer dem sprack, små detaljer som vi glömt bort. allt du fann, allt du tänkte, allt du vann. allting du drömde och allt du kände. allt du varit.


jag vet att du gav mig all din kärlek. även fast det inte riktigt räckte till. eller så räckte det till för mycket. kom du hit för att prata? kom du hit för att få tröst? 


funderar..

jag funderar lite på att byta blogg station. om man säger så, menar sticka från blogg.se till någon annanstans, men vart ska man byta till? funderar lite på finest.. men i don't know. få klura lite mer på det..

idag har jag varit på jobbet, var en rolig dag idag faktiskt :) sen var det stan med min älskade madeleine. shoppade lite smått och gott! käkade på slimfood och hade det mysigt. dock var båda trötta efter att man jobbat idag, så vi slappade mest runt. men men.. sen hängde jag med maggan hem, träffade även jossan en snabbis. mysigt! :)

ska snart gå och lägga mig, upp tidigt imorgon för en till arbetsdag. men man få tänka posetivit. goa pengar! efter jobbet imorgon blir det stan med karne, hämta ut biljetter, sen kanske ta en fika? vi får se imorgon.
godnatt!


jag faller så lätt.

godkväll.
dagen idag har som vanligt bestått av jobb och blev jävligt förvånad imorse när jag vaknade och det snöade ute? det är inte ens november. kom igen gud. lite snäll kan du väl vara? aja, fast nu när man kollar ut är det storm, tror jag gillar snön bättre.. höhö. sitter hemma hos emma, hon har bjudit mig på mat :) spaghetti och köttfärssås. som jag fick laga. nej, eller jo det fick jag. sen har vi kollat på lyxfällan. nu sitter jag i hennes rum, och hon har försvunnit.. vet inte vart hon tog vägen. snart kommer paradise hotell, yey!

över till en annan sak, är att jag är helt såld på dig.
varför ska du vara så komplicerad? åh!


idioti.

jag finner ingen stimulans i att se tillbaka, googla dig, titta bilder av dig eller leta efter dig. så därför gör jag det helt enkelt inte. lyssna på när andra talar om dig slutade jag med för länge sen. eller rättare sagt när de nämner ditt namn och frågar om dig. jag svara aldrig och lyssnar sällan. det är ingenting annat än en martyr att se allt framför mig om och om igen, bara därför.

jag älskade dig, men älskar mig själv mer.


du

- här satt en flicka en gång, som skakade så mycket så att hon trodde hon skulle dö, typ så. så kär var hon. tänk vad små bänkar och platser kan få en att minnas. (sägengatan)

- krossade hjärtan och alla de dagarna man gråtit sig till sömn. men det är väl sånt man skrattar åt senare, ellerhur?

 


18 oktober.

helgen är förbi och det är en ny vecka med massa jobb :) lördagen blev det en spontan utgång med samuel, drog bara till chez men det var skoj. haha, söndagen spenderade jag mest i sängen. kollade gossip och var ute på äventyr med emma, maggan och jossan :) höhö. idag var det jobb som sagt. det var en lugn dag. helt okej dag liksom! kanske blir en sväng till emma och kolla paradise hotel och top model. men i dont like paradise.. men ibland får man ställa upp för laget.

nu är jag lite hungrig, funderar på att laga ihop något. om vi har något hemma :) haha.
peace out.


mys at blom.

hello.
sitter hemma hos emma nu med jessica. ska kolla film och bara ta det lugnt. jag som ville ut :( buhu. ska hem och dricka öl i min ensamhet sen. haha, nej nu skoja jag! ska ta och kolla på en riddare historia. för bra film! jaja, är sugen på något.. ska se om emma har något gott hemma :) mohaha.


på G.

tråååååååååkigt.
blir att fixa mig och sen leka med kameran :)
öppna en cider också, idag är jag på G!

en cigg är aldrig fel.

jag har så tråkigt, finns inget att göra. åt nyss lite mat jag slängde ihop. blev kyckling gryta med pasta. helt okej gott faktiskt. haha. ska ut och ta en cigg nu, sen ska jag nog ta mig en dusch och fräscha till mig lite :) vet inte än vad som händer ikväll. men är sugen på att hitta på något. så ring mig, om ni ska göra något kul! hihi.


16 oktober.

goddag.
igår kollade jag film och myste hemma. kollade på i walk the line, bra film. sen sov jag typ. haha (; nu ska jag sätta mig och kolla på någon mysig film. får se vilken det blir.
hörs sen!

fredagsmys.

var på netto med emma för en stund sen, hon är för söt. köpte lite fredags mys. cheezballs och en choklad kaka :) haha, nu sitter jag med datan i knät, idol på tv och ja cheezballs i munnen. you name it! efter idol ska jag se någon film. vet bara inte vilken jag ska välja.. men det löser sig. heja olle! och anders bagge är för söt. hihi.

om en minut. om en sekund.


vad ska jag nu göra?

hemma från jobbet, är helt slut. mens värken är tre gånger värre än i morse. men det är väl bara att bita ihop. lyssnar musik nu, leker med kameran, ska göra en ny header tänkte jag. men får inte i gång picnik :( buhu. ska ta mig en dusch snart också, luktar gatukök! inte okej. förresten jag älskar mitt jobb, har skrattat mycket idag. like it.

work.


15 oktober.

godmorgon solstrålar :)
fredag idag och längst upp på att göra listan är jobba, ska gå om en kvart ungefär så hinner skriva ett inlägg. igår var jag bara hemma och kollade film med lillebror, vi kollade simpson's filmen :) rolig film! sen kom csi, love it. så jag var tvungen att kolla på det, jag ska ju bli kriminaltekniker, någon gång i livet! så hamnade i säng vid tolv tiden ungefär, fast sen har jag varit vaken i två timmar, för jag har en sådan äcklig mens värk. att jag vill hellre bli begraven levande. nej så överdrivet kanske det inte är. men det gör sjukt ont!

the blinde side.

kollade nyss klart på the blind side, gud vilken bra film. verkligen. den är verklighetsbaserad och alla som känner mig vet att jag älskar sådana filmer. love it. ska ta mig en cigg på balkongen, sen ut och köpa cigg + en dricka. sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. måste äta något också, just det! ska tjata lite på mamma om pengar till mat, men hon kommer väll gnälla som vanligt. haha, nu kommer hon bli arg för att jag skriver såhär. rätt åt dig!
peace out.

14 oktober.

idag är jag verkligen trött, men imorgon är det fredag och vila! ja, jag längtar lite faktiskt. kom nyss hem, dricker lite te och lyssnar på oskar linnros. ska snart sätta på en film tror jag, ska se the blind side. den med sandra bullock. tror den är riktigt bra. jobbet idag gick bra, inte så mycket folk men ändå mycket att göra. men det är ju bra, för då går ju iaf tiden :)

jag blir stum av dig.



om du vore bränd som mig,
så skulle jag gå hem med dig.

orkar inte. vill inte. trött på det mesta.
men mest på mig själv.


13 oktober.

nyss druckit upp en hustler, fast känner mig inte ett dugg piggare. sitter i soffan och väntar på att tiden ska gå, snart börjar ju grey! dagen har bestått av jobb. det ända jag gör känns det som, ändå jobbar jag inte många timmar om dagen. men, välkomen till verkligheten mikaela :) höhö, ska snart öppna min kitkat, mums.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. kolla runt lite och sedan blogga lite till, jag ska försöka bli duktig igen!

ett stort grattis till big B som blir 20år idag! GRATTIS.
love.


and i still love it.

såg nyss gossip girl, and i still love it! :) underbart.
nu blir det sängen, gubben i lådan och ett skrivblock!

godnatt.

12 oktober.

har inte bloggat på två dagar, va kass jag är :) men nu sitter jag bänkad framför datan igen.. min dag idag har sett ut ungefär såhär, jobb, massa jobb, bakat bullar, lagar mat, kollar fotboll! bra dag. mår ju lite sådär just nu, vet inte mitt humör är upp och ner, och det vill inte som jag vill och så vidare. men jag försöker vara så glad som det går, fast ibland tar allt stopp. det har de gjort för mig nu.
men nu ska jag göra potatismos, hemmagjort är godast!
eller hur? :)

10 oktober.

godmorgon, nu är jag utvilad. det behövdes kan jag säga! fyfan va gott. sitter och chillar med lite musik, kollar runt på facebook och är allmänt mobbad. idag har jag inga planer alls, funderar på att ta en promenad kanske :) sen ska jag bara dega hemma! eller med kompisar, fast de vill säga om någon vill vara med mig? kanske.
nu ska jag fortsätta att sjunga högt!
peace out.

gubben i lådan.

jag mår okej, är trött! var ute igår, så idag har jag bänkat mig framför film. remember the titans & lejonkungen. mysiga filmer, hihi. man tröttnar aldrig på disney filmer, kan sitta en hel dag och bara kollat tecknat. det är underbart! nu sitter jag och lyssnar på chill musik. och nu har man en ny favorit låt :) gubben i lådan. sjukt bra.
nu ska jag äta en chesburgare.
dricka lite vin.
ta en cigg och en ska jag sova!
peace out.

ge mig ångest, ge mig smärta.


tusen gånger om.

fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten.
varit död i minuter, hela själen var bruten.
blivit jagad av snuten, varit vilse på djupet.
jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
och för dig har jag låtsas, dolt mina tårar.
med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
jag vägrar att inse, du sviker mig aldrig.
jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
jag tog en kula för dig!

för dig ska jag göra det tusen gånger om.

jag behöver dig.


sov gott

ska sova nu, så jag säger godnatt!
imorgon blir det jobb för hela slanten :)
godnatt, sov gott och dröm sött om mig :)

duktig?

nu har jag gymat, är helt slut i kroppen. det var riktigt roligt, men jävligt jobbigt! men vad duktig jag känner mig :) funderar på att säga upp mitt på sats, och byta till sportlife. alla har ju där, så det blir ju mycket roligare. hatar att gymma själv. nu sitter jag här hemma bänkad framför tv:n, nyss kollat på grey's nu sitter jag och kollar på kungarna av tylösand. så pinsamt program! men, så roligt. dålig som jag är, så sitter jag och dricker en cola! haha.


can you rock my world again baby?


ditt hjärta måste gå sönder.

nu har dagen äntligen gått förbi. jobbade idag, och det var väldigt lugnt för att vara en onsdag. men jävligt skönt faktiskt. sitter här hemma, lyssnar på hög musik och försöker hålla mig vaken. ska ju dra och träna med karne idag, vi ska dansa zumba. ska bli väldigt roligt. ska försöka att börja träna igen, försöka. så har jag inte lovat något. haha. är dock väldigt hungrig så ska väl ta och laga något enkelt (: sen packa tränings väskan. ska bli roligt att komma till sportlife med en sats väska. haha (; men men, vad ska jag göra.


ditt hjärta måste gå sönder,
för det gjorde mitt..

6 oktober.

godmorgon.
sitter här med lite frukost, ska snart dra till jobbet. blir 11-16 idag :) sen ska jag hem och sova! är för trött alltså. har varit det nu sen fredags typ, sover kanske dåligt? inte vet jag, men idag får det blir att sova middag en stund. klippte och färgade håret igår, blev bra. men jävlar vad ont det gör.. haha, jag är ju håröm så jävlar vad det var nära att jag fick en tår (:
nej, nu måste jag rusa!
peace out.

RSS 2.0