fredag.

en veckas jobb avklarad. check! nu är man ledig tills måndag morgon, då kör man igång igen! :) ikväll blir det nog mys med hemma med massa chips, dip och cola!! enda rätt liksom. jag är så förkyld också. vill bara dö!

hejdå.


time for work.

förlåt för att det inte blev något inlägg igår, men jag jobbade sen drog jag in till stan med mamma. så hade inte tid. på jobbet går det bra, ska börja jobba om två timmar typ (: sen blir det en liten runda i stan. så kanske uppdaterar senare ikväll. ville bara säga att jag lever och att jag saknar emma! hihi.

tjing!

you you you you.

tja fan!

nu sitter man här framför datan och är en datanörd som bloggar. samtidigt sitter jag och kollar på glee. grym serie! gårdagen var hel mysig, med dom bästa tjejerna. tack karne och sofie för att ni gjorde så underbar god mat! efter en kväll hos karne drog vi till trädgårn! rolig kväll.

fast idag mår man som man förtjänar (:
nu ska jag kolla klart på programet kan inte göra två saker samtidigt.


lördagen!























ALLA BILDER ÄR TAGNA FRÅN SOFIE!
DET ÄR HON SOM ÄR MÄSTER FOTOGRAFEN I VÅRT GÄNG.


kompis, det går bra nu.

rubriken stämmer. idag prov jobbade jag och den tur jag har så fick jag jobbet! så nu är man korvtant på sibylla :) dom jag jobbar med är jätte snälla och jag trivs bra faktiskt. vet att det bara gått en dag, men än så länge är jag nöjd!

ikväll blir det hemma kväll med film, mys, chips och massa gott!! här ska man tjocka sig rejält.
haha ibland får man unna sig något extra.. (två chips två dip och massa COLA!) hahahaha.

on my way!

onsdag 21/7
lite uppdatering från igår. började dagen med att städa mitt rum, möblerade även om. blev riktigt bra faktiskt :) sen blev det stan med mamma och comp. åkte paddan och käkade mat på bliss. åt musslor för första gången och det var riktigt gott!! blev några cider också. en mysig kväll på stan var det helt enkelt.
idag har jag hunnit med en arbetsintervju på sibylla 24:ans ligger ute vid marieholmsgatan och imorgon ska jag dit och provjobba. ska bli kul :) nu sitter jag och kollar tv, är lite hungrig så snart blir det mat.
ciao.

arbetsintervju

imorgon ska jag på arbetsintervju :D yeey!!!
hoppas bara det går bra..

nu jävlar ska vi knarka barn!!

godmorgon!

nu sitter jag här, äter popcorn och dricker cola, bra start på dagen? nja, jag tror inte det!! haha. men ibland får man vara lite onyttig. sitter och kollar på våra bästa år, efter det ska jag städa mitt rum! hela min garderob ligger i sängen.. inte okej! så nu blir det att rensa och städa. tror jag ska möblera om också.. men jag får se.

ikväll ska jag, tillsammans med min mamma, mormor, morfar, kirren och eva-lena gå till bliss och käka :) ska bli gott. får se om jag åker in till stan tidigare för att åka paddan med dom, men jag får se måste bli klar med rummet först! men först blir det en cigg på balkongen.
ciao!

Men det är fel tid, du kommer nog försent..

Ge mig en ny drog som tar mig nånstans
Jag behöver en ny medicin och ett nytt land
ge mig en ny drog som tar mig någonstans.
jag behöver en ny medicin och kanske ett nytt land?
nej nu ska jag drömma.
godnatt!

min dag i bilder.


röd som en kräfta.

godkväll!
nu sitter man här framför datan och har ont i ansiktet. jag tror jag har bränt mig, jag är rätt röd i ansiktet iaf. inte okej! men det lägger sig tills imorgon får man hoppas. varit på sillvik idag med emma (: solade hela dagen. efter det har jag varit i stan med, mamma, mormor, morfar, kirren och eva-lena. har äntligen åkt göteborgshjulet. jag tycket det var läskigt! men det var ballt ändå. höhö efter det har vi varit på det ena och det andra ställen och tagit oss en cider, gick en promenad genom stan också (: haft en mysig dag helt enkelt
och igår blev det ingen invigning, utan det blev lotta på liseberg med emma istället. fast lika glad för det är jag, för jag fick ju se måns zelmerlöw :) + att jag fick bingo och vann en ny lott på bingolotto! haha, inte varje dag. efter liseberg kom sofie och maggan och hämtade oss, vi åkte och satte oss på en mystiks plats och snackade lite skvaller! det gillar vi..

stan.

bild från fredagen.

nu ska jag dra in till stan med emma, hon ska hämta sitt pass :) sen blir det hem. ikväll blir det att dra till ullevi, kolla på invigningen.. var ju på det för typ fyra år sedan, då var det rätt ballt. får se om det har blivit sämre eller bättre. nu ska jag skynda mig. hörs senare. fast egentligen ville jag ju till liseberg. måns zelmerlöw är ju där :( buhu.

seg, segare, mikaela!

tar gårdagen senare ikväll. ska snart klä på mig, äta lite och sen åka hem till jossi! ska mysa med henne och karne (: i like. jag ska bara orka klä på mig, är så seeeeeeeg!!

haha.

tävling.

mina designade sko på NELLY.COM

hjälp mig! rösta på mina skor här!


baby, du knullar bra!

snook kommer från högtalarna, så bra!! kycklingen är i ugnen och jag är en grym kock! inse fakta. jag är vrål hungrig men jag får vänta på mamma hon är ju på BLÅvitt HEEEEEEEEEEEJA!

"
jag kommer se ner på dig, sen när du ligger underst dummer
stunden efter det gått är plågsamt! då kan du rulla av långsamt
och gör det bekvämt, för det här är ingen porrfilm."

det där var nära ögat.
nu bränner jag snart kycklingen. inte bra att göra två saker samtidigt! ;)


i wanna go CRAZY!

tagga!!! jag börjar piggna till nu, ska snart ta och börja med maten.. ska göra kyckling med ris, och sås! as gott! sen ska jag duscha och fixa mig! yey!!! lyssnar på musik hög volym och dansar runt. I WANNA GO CRAZY! jag vill göra något riktigt flippat. bara tuta och köra fattar ni! nu blir det matlagning på hög nivå! HAHA :D


HAAAAAAAAAAAAAA DEEEEEEEET!!


gårdagen, vin och bryggan!

FREDAG 16/7-2010
var hos mormor igår hjälpte henne att plocka bär. haha :) var hos dom hela dagen eller fram till 7. då drog jag till systemet woho. köpte en flaska vin, och sedan hem snabbt för att byta om. sen var det raka vägen hem till jossi :) där vi skulle förkröka!! 1 2 3 FANTA OCH ROSÉ!! 1 2 3 GE MIG FANTA OCH ROSÉ, det var jag, karne, jossi (såklart) karin och maggan. förkröka, snackade gamla minnen och skvaller typ. vid halv tolv drog vi in till stan, drog till bryggan, där vi även mötte upp sofie, big and kalle. sen var massa andra där också, men orkar inte skriva alla namn här, för då blir det en lång lista ;) höhö. var hemma vid tre, så det var en rätt så lugn kväll! 


från vintras, maggan och jossi :)

LÖRDAG 17/7-2010
idag är jag inte så bakis som jag trodde jag skulle vara, får ju alltid en sån fruktansvär huvudvärk av vin. men inte idag och det är jag glad för. haha, ikväll ska jag nog hänga med maggan och jessica, ska dra hem till ricky martin, grilla? dricka? jag vet inte vad vi ska göra :) men kul kommer vi nog ha. haha, nej nu ska jag kolla film, det blir äntligen midsommar, en svensk komedi, den är säkert jätte rolig! höhö, ska även dricka pepsi!!!!

ciao!

 


uppdatering.

TORSDAG! 15/7-2010

dagen började med att det ösregnade, jag hatar regn på sommaren fast nu var det rätt skönt. fick ett oväntat samtal från min vän lina andreasson, vi bestämde oss för att se film och käka pannkakor.. men inget av det blev av. vi träffades i stan, gick och sa hej till maggan, sen drog vi till donken och käkade, träffade maggan igen, sen drog vi till passcentralen hängde där i en halvtimma. sen åkte jag och lina till henne. jag började städa och lina satte sig vid datorn (fast hon inte hade tid) hon packade och jag städade.. haha. efter det drog jag hem till jossi och lina stack till smögen! jossi och jag spelade badminton i seriöst två timmar, längesen jag skrattade så länge!!
det var min torsdag.


the nights are killing me!

godmorgon.. eller den har inte varit så god. inatt drömde jag en mardröm, usch! jag hatar det. hade jätte svårt att somna om.. men efter en, två timmar av att vända sig, sucka och sparka så lyckades jag somna om. och jag är rätt glad att det regnar idag. för jag skulle egentligen till min mormor och plocka bär.. men nu slapp jag det! tur för jag är helt slut i kroppen efter denna natt.. fast snart ska jag ta tag i mig själv, städa rummet, ut på promenad, japp ta tag i det mesta!

igår kväll var jag med maggan och jessica. satt nere vid "gula huset" solade och tjatade, även jonny och saari kom förbi :) trevligt! stack sedan hem för att äta tacospaj! som förövrigt var huuuuuuuuuur gooood som helst, tack mamma! haha efter jag käkat så stack jag och jessica hem till maggan! satt på hennes balkong, rökte lite, lyssnade på musik och tjatade :) mysig kväll hade vi trots allt :)
nu ska jag ladda ner några låtar,
sen blir det promenad med hög musik i öronen!
ciao.

efter regn kommer solsken!

nu är jag här igen, var på sannegården två timmar med emma :) när vi åkte var det moln men när vi kom fram blev det solsken och blå himmel! underbart. nu ska jag snart ut och träffa maggan och jessica. vi ska sitta i gräset och snacka lite (: mysigt. om någon timme så ska vi äta tacospaaaj!!! JAAAA AS GOTT!! :) ´

hahahahha,
ciao!


sannegården.

nu blir det sannegården med blom :)
jag mår bra men vi hörs senare.
ciao.

I'm not your babe!

hej hej hemsk mycket hej.

ännu en dag har passerat förbi. tråkigt och äckligt väder har det varit nästa hela dagen. funderar på att gå ut på en promenad fast insåg nu att det är rätt sent och det börjar bli mörkt ute. så jag tror jag skiter i det och tar en runda imorgon. har städat och slappat hela dagen mest. har inte orkat göra något vettigt förutom att diska. wow, duktig du är mikaela! bra jobbat. jo tack, jag vet. haha!
ska snart dra in och lägga mig i sängen, funderar på att läsa någon bok? kanske man blir lite smartare? nej, jag tror inte det. men man kan ju alltid hoppas. imorgon kanske det blir sola och bada fast får se. jag känner inte riktigt för det. känner för att stänga mig inne. stänga av mobilen och sova bort hela dagen! bara försvinna liksom? kan man inte göra det, funderar starkt på det...
nej, imorgon lovar jag att bättra mig!
då kanske ni får två inlägg.

pannkakor, blixt och dunder..

det åskar ute, det blixtrar ute. jag är inte säker! måste typ låsa in mig på toaletten eller gömma mig under sängen. usch och fy vad jag hatar åska och blixtrar :( buhu, det är synd om mig! seriöst tror faktiskt jag kan börja gråta när som helst.. inte alls okej! för att trösta mig lite har jag gjort pannkakor med sylt. inte för att det hjälper så bra, men ändå. ska snart sova, tror jag.. om jag kan somna!
today, har jag gjort en hel del. först var jag, emma lina och linnea och badade. vi åkte till askimsbadet, det var riktigt bra! jobbigt att det är lång grunt och att det inte finns någon brygga men vi klarade oss ändå. var där hela förmiddagen och stekte. and i like it! sen blev det hem en snabbis, duscha äta yeah. you name it! för att senare mot kvällen bege oss till slottskogen där grabbarna väntade på oss! det blev bollspel, högmusik och ja. när vi väl var där så var det FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR  VAAAAAARMT så grabbarna ville bada, så vi hängde på. drog till delsjön eller aa inte exakt delsjön. what ever! var där och badade och så, fast jag karne och emma kollade på för vi hade inga badkläder. sen började det ösregna så vi drog hem! och nu sitter jag här med mina pannkakor och ska snart försöka sova!
lycka till imorgon hjärtat. jag kommer tänka på dig hela dagen!

egoist? javisst!




idag är inte min dag.

usch, idag är verkligen inte min dag. vaknade vid halv 8 av att min lillebror ringer på klockan! flyger typ upp och jag blir skit förbannad. å vad sur jag var, jag har JÄÄTTE SVÅRT att somna om, men fanns inte mycket man kunde göra. jag låg och sura i min säng i typ en och en halv timme, sen somna jag om.. fast då börjar ju fåglarna utanför skrika typ! nej inte min dag helt enkelt.

fick iaf lite sömn, nu sitter jag här dricka proviva och försöker vara glad. idag vet jag inte vad man ska hitta på.. det är sånt äckligt väder, det är typ 25 grader varmt men det är åskmoln i luften, jätte konstigt! idag vill jag mysa med chips, dip och cola! mamma kanske kan lösa något? vi får ju hoppas.

nu ska jag lyssna på anton kristiansson.
ciao!

äntligen hemma!

äntligen hemma efter en hel dag på vift! började dagen med att dra till stan med maggan, kollade i lite affärer.. hon fick hem ett par skor och ett par leggins. skorna var riktigt snygga!! käkade lunch på slim food (maggan's jobb) as gott, mycket bättre än paprika!! hälsade även på inne hos jessica (:

vid tre tiden, satte jag mig på spårvagn 4 mot angered. mormor och morfar stod på schemat, hem till henne sola, umgås och äta. haha, hos dem fick jag, ungsbakad potatis, oxfilé, kantareller& bea-sås. mmmmm.... jätte gott verkligen. fick sova en timma ute på gräset också, innan det blev efterätt glass med jordgubbar..

vid åtta tiden, satt jag ännu en gång på spårvagn 4 fast denna gång in mot stan, mötte upp emma och jessica och vi drog hem till karne. blev mys med film, chips, jordgubbar och massa tjat!! det gillar vi. nu sitter jag äntligen hemma. fast lite läskigt är ensam hemma, och jag HATAR DET! men snart kommer lillebror. eller jag hoppas det iaf..

nu ska jag ta och lägga mig i sängen!
vi hörs imorgon (:


stan, sen mormor :)

hinner inte skriva något längre inlägg nu, för nu måste jag rusa det blir det stan med maggan en stund, käka lunch och kolla lite i affärer :) sen blir det hem till mormor för att äta en god middag! jag gillar det. så vi hörs ikväll om jag inte smyger in med ett blogginlägg!

ha det fint!

finns ingen nostalgi, bara ett låtsasliv..

går kvällen spenderades med emma, madeleine och jessica (: vi satt nere vid gula huset. eller det har ju brunnit ner, men vi satt där det brukade vara. det var roligt. pratade massa, rökte lite cigg och jag och maggan, tog varsin 3,5. det var chill. det var väldigt skönt att inte göra något speciellt heller, även om jag var hur sugen som helst på att dra ut! men, det var bara att jag stod i mot. haha.

jag börjar dagen med ett glas proviva, det är bra för magen! hihi, idag kanske jag ska iväg till mormor en stund, fast jag vet inte än. får se! lina frågade om man ville komma ut till marsstrand, hon är där med några andra goa! och det lät ju inte helt fel.. får se om någon kanske vill hänga med mig? vill ju inte dra själv direkt. haha (: annars blir det en rätt så lugn kväll tror jag.


     


HELT ONDÖIGT MEN ÄNDÅ!!
jag verkligen hatar att när man precis somnar, ja då ska jävla mobiltelefonen ringa. fast blev rätt chockad! för den som ringde hade jag inte väntat mig, liksom har han kvar mitt nummer? haha, det var min gamla kamrat fidde som ringde. även han var på marsstrand igår, och hade tydligen sett min kompis johanna. hon var tydligen väldigt full. fast det är hon alltid. så söt! så han ringde mig för att få hennes nummer, han ville "hjälpa" henne :p fast sen när han fått hennes nummer, då ska han ringa mig 18348234 gånger till!! HATAR DET. så nu fick ni lite onödig information :)

ciao!


mys med bästa nu!

nu blir det mys i gräset, med maggan och jessica. emma joinar oss senare :)
ha en bra fredagskväll, för det ska jag ha!

puss och kram,
och nyp i stjärten!!

full som en kastrull?!

jag är sugen på en riktigt fet spontan utgång, hade inte det varit nice? synd att inte ekonomin tillåter det. annars hade jag lätt supit skallen av mig nu!! istället får jag försöka bli full på min pepsi? ehm, lycka till!!!


nej, ska ta och tvätta håret, det ser ut som ett smörpaket! för er som ville veta.
ciao!

så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam

tog nyss en cigg på balkongen, lyssnar högt på anton kristiansson en grym jävel. ska snart springa ner och möta emma. har snartt druckit upp min pepsi. vill ha mer!! vill någon komma hit med mer? snälla. haha. ska ta en till cigg och bara njuta. för det var faktiskt gott!

"har aldrig blivit så besviken, som när jag förlorat. det kommer bli min död"

erkänn jag sjunger vackert? HAHA! det tycker jag gör, nästa idol 2011 yey, här kommer jag!!


damp.

nu har jag varit duktig! jag har diskat, lagat mat, diskat och bara slappat. haha, jag tycker jag är duktig iaf, något jag är bra på är att slappa (; fan va grym jag är. var nyss på netto, jag var bara tvungen att köpa pepsi! var så jävla sugen.

vid halv 8 blir det att åka till coop med emma, hon ville dit och klart ställer man upp! ikväll blir det massa mys med emma och madeleine, fast det har jag ju redan berättat hihi. men nu ska jag dricka PEEEEPSI!!!!  och lyssna på massa bra MUUUUSIK!!! på JÄÄÄÄÄÄTTE HÖÖÖÖÖG VOOOLYM!!! bara så ni vet!!!!!!!! HAHAHA :)


fredag.

idag är det fredag, det betyder att jag har varit 21 i en vecka. hur det känns? som att vara 20 :) haha, ingen större skilnad. en solig dag som denna är mitt humör fortfarande lite upp och ner. vet inte om man ska skratta eller gråta. men jag försöker ta mig igenom dagen med ett lendee på läpparna. för då blir alla glada. ska snart ställa mig och diska, tråkigt jag vet. men det måste göras. sen blir det att laga något smarrigt.

har ju redan hunnit med en morgonpromenad. ska ta en till lite senare. fast först ska jag ha en liten "städdag" så mamma blir glad. fredag idag, fast ingen fest! haha, ska ta det lugnt med mina favoriter emma och madeleine (: får se vad vi hittar på, antingen blir det en promenad eller så blir det filmmys. spelar ingen roll för mig vad vi gör, för jag gillar det ändå.

nej, nu ska jag börja med disken så jag får mat snart!! är jätte hungrig.
tjockis!



love kela.


regn.

det regnar. jag är på depp humör och emma tvingar med mig ut i regnet. inte okej. jag vill bara ligga i min säng och sova bort dagen. jag vill ingenting idag. bara försvinna. som ni märker är jag på dåligt humör så orkar inte blogga. det är tråkigt.

trött!

jag är trött. på allt och alla! irriterad också, besviken med. men vem bryr sig? jag är bara en person som bryr sig om sig själv? så godnatt mikaela, sov gott! imorgon är en ny äcklig dag som jag bara vill försvinna från. just det jag mår inte bra. nu vet alla det! idiot.

jag är sämst.

jag vet. förlåt för en dålig uppdatering. men fan det är sommar.. men här kommer lite snabbt. fyllde år i fredags 21, gammal tant snart. men livet leker ändå! firade mig med alla mina goa vänner. tack alla som var med och gjorde min kväll. underbara ni <3 lördagen tillbringade jag framför tvn. helt död! men det var det värt. nu ikväll har jag varit och myst med maggan, emma& big :) imorgon blir det allum :) godnatt.

hatar att åka buss..

japp, ni läste rätt. det är nog det tråkigaste som finns när det är fint väder och så. nej, jag skulle hellre ligga ute och sola! men nej då får jag åka denna tråkiga buss. haha. påväg in till stan nu, ska möta mamma. handla lite för morgondagen :) för imorgon är inte vilken dag som helst. det är min födelsedag! yey. ett år närmare 30 och bara 19 år kvar till 40 års krisen. nej så imorgon blir det PARTY FÖR HELA SLANTEN!!!

RSS 2.0