dumma situationer.

känns som jag har sprungit runt i 180km/h senaste tiden.
på flykt. klättrar på väggarna. söker distraktion. lyckas försätta mig i dumma situationer
och börjar få mjölksyra. vill bara sätta mig och andas ut.
men, det går inte så jag fortsätter vänta på någonting


vad som helst, när som helst, hur som helst.

OM JAG KUNDE DRÖMMA.

jobbat idag igen. som alla andra dagar i veckan. nej, imorgon är sista dan, sen blir jag ledig två dagar. gott som fan! sitter hemma ensam och diggar hög musik! as gött. yey, dricker lite cola, förlåt emma. och snart ska jag ut på balkongen för att ta en cigg. behövande! ohja. om två timmar ungefär ska jag upp och kolla madeleines match!
jag ska bara säga att jag har FEEEEET TRÅKIGT!!!

PEACE OUT.

svartvit.


you don't deserve it

jag saknade inte dig, jag saknade oss. du och jag. vi. oss. att vi gjorde sådana saker som ingen annan gjorde. små saker som kanske bara jag lägger märke till. som att du har ett födelsemärke på hakan, som även jag har. så kom allt jag inte ville höra. som att du träffat någon annan. någon som inte är som mig, hört att hon är allt som jag inte är. de säger att du säger att hon är den rätta, och att du verkligen menar det. så mycket som jag vill tala om för dig som du inte vet. som att jag satt med hon en kväll, han som jag brukar tala om ibland. så kom den där låten som vi brukade lyssna på, låten som jag inte tycker om men som jag lärde mig utantill. jag log lite och han förstod ingenting. blundade och låtsades som om det var du som satt där, tryckte händerna runt min haka, rynkade på näsan och försökte förklara hur mycket du hatar när jag skriker, samtidigt som du ler. för du kan inte hålla dig. för du skrattar när jag räknar till tre. saker som bara vi gör.

det sorgligaste av allt är att jag inte känner någonting längre. att text bara är text. tomma ord. känslor jag känt som jag vill känna igen. som om någon plockat ut mitt hjärta och bara lagt det på hyllan.

woups!

sitter med mamma och kolla idol, färgade hennes hår men woups, det blev blått! hahaha. nej nu skojar jag lite. rött typ, nyss käkat mat. blev köttbullar med potatis + mango raja!! det funkar fan till allt, för jävla gott. jobbet idag gick bra, lite för lite att göra men som en vanlig dag helt enkelt. haha, hade två som prov jobbade också! vad har jag mer hunnit med idag? hmmm.. just det var i stan med goa madeleine (; hon inhandlade en jacka och ett par byxor, ytterst snygga!! hihi. ska snart se efterlyst. efter det så ska jag träffa madeleine, ta en cigg och snacka lite :) mys.


you make me smile.

tjatja!
sitter hemma hos emma nu, träffade henne efter jobbet. hon körde mig till netonnet och mediamarkt. tro det eller ej, men jag har köpt en ny mobil. äntligen! min andra la ju av helt idag, ingen knapp fungerad så fick lite damp och bestämde mig för en ny. den jag köpte är rosa. yey!

ska snart kolla idol med emma.


min nya lur!
snygg eller hur? :) :)


outfit'

outfit.
nu ska jag snart dra till jobbet, efter jobbet blir det stan och kollar vinterskor. måste ju inskaffa det :)
nu är jag änna redo att sticka, ska leta rätt på ett bara hörlurar så jag kan digga musik på väg ner till jobbet. blir bättre att gå då! haha.
peace out!

tisdag.

godmorgon världen.
sitter i min säng, nyvaken och äter frukost. tog mammas yoghurt så nu lär hon bli arg på mig. hihi. gårdagen lite snabbt då, jobbade, fick lön, köpte halsduk, handskar och en jacka. träffade jossi, maggan, karne, jossan och june kollade idol med dessa fina människor. sen åkte jag med emma och elin till coop, handla lite gott och även två filmer. american history x & walk the line. två sjukt bra filmer tycker jag.
ska snart träffa emma och ta en promenad. sen blir det promenad till jobbet :) ska ta och färga mitt hår i veckan också tänkte jag. vilken färg tycker ni? brunt kanske, haha vi får se ;)


godmorgon världen.

vaknade nyss och jag dör.. det var längesen jag var såhär trött.. usch! ska snart ta mig en dusch, äta frukost och fixa mig. för idag väntar en dag med jobb :) sen ska jag hem och sova antagligen hehe.
peace out!

maaat här kommer maat det kurrar i magen!!

nu blir jag kock för en stund. ska laga mat, spagetti och köttfärssås. hur gott som helst eller hur? :) camilla och peter kommer om en stund också, även dom ska få smaka på min gudomliga rätt. haha. ska sätta på mig lite kläder sen blir det matlagning för hela slanten.
peace out!

jätte hjärna!!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

olle hedberg.

måste bara säga att jag har en favorit i idol, och jag hoppas han går långt. och det är ingen mindre än olle hedberg. han är bara för bra. love him! underbar röst och snygg haha.
http://www.youtube.com/watch?v=ONxomzb7bAQ&feature=related
grym låt!

kärlek från alla vinklar.

fredagen var ball.

söndagsångest.

godmorgon, eller nej det är det inte. fy vad jag inte tycker om min storebror idag, han har suttit och helt seriöst gapskrattat sen halv 8. vilket inte är okej. men jag lyckades somna om och vaknade för en stund sen. gårdagen spenderades med emma, kollade film och chillade bara. vilket jag även ska göra idag. bara ta det lugnt :)
ska leka lite med bilder nu och göra en ny header.
yey! peace out.

utgång.

fullt ös medvetslös! mottot ikväll enligt lina andreasson (: ska hoppa in i duschen snart, sen öppna första! yey. tjejerna kommer runt 7-8 så det blir kanon. senare ikväll blir det utgång, vart vet jag inte. men till något ställe där vi kan dansa :) skaka rumpa!! haha. jag tror det blir en toppenkväll med dom bästa.

jag vill ge ett stort tack till madeleine, för hon har hjälpt mig att städa. guldvärd!
hihi. ni får en outfit bild senare ikväll.
peace out. love!

vila i frid.

sitter i soffan och är fett lack. har inte fått min lön? jag hoppas jag får den på måndag, annars ska jag allt ha ett litet snack med min chef. ska strax käka frukost, är vrål hungrig. sen ska jag städa en stund. för ikväll blir det all in. dock har jag lite problem inför kvällen som jag inte har fått min lön, men jag hoppas det löser sig för kvällen ändå.

vill skriva en rad till mian också, hon gick bort i går i cancer. efter att ha kämpat ett bra tag så somnade hon in. nu är hon en vacker ängel i himmelen, som vakar över sina barn och familj. det är jätte hemskt att hon har gått bort, men på ett sett måste man tänka att hon har det bättre nu. vila i frid.


godmorgon.

godmorgon.
har precis ätit en liten frukost. ska snart vandra till jobbet :) 11-16 idag, som alla andra dagar. rätt skönt. efter det ska jag till skf med micaela. hon ska klippa sig och jag har offrat mig att följa med, ibland är jag allt för snäll. senare ikväll blir det hem och städa. måste göra fint inför fredagen. hihi.
vi hörs senare.
peace out.



gunde svan!

sitter nu i soffan med min kära mor, kollar på berg flyttar in. idag bor hon hos gunde svan. innan tittade jag på idol. och ja, jag har några favoriter (: ska ta mig i kragen och flytta mig. har suttit här alldeles för länge nu. tror jag ska ta och städa lite. det är ju aldrig fel, eller hur? plus att man gör mamma lite glad. det är alltid kul. måste ju städa lite inför fredag också. då det blir en galen utgång!! mottot på fredag enligt lina är: fullt ös, medvetslös. och det kan man ju inte argumentera emot. för det är det enda rätta!

nu sticker jag iväg en stund.
peace out.

du har tappat kontrollen.

jag måste släppa taget om dig. du har tappat kontrollen och jag glömmer bort att andas. fanns känslorna där eller var det bara tomma ord? jag kan inte vara med dig. för allt du gör och allt du sagt. för allt du säger och kommer att säga. det hade varit så mycket lättare om du inte sagt någonting alls. jag vill inte höra hur mycket du saknat mig eller hur det pirrar i din mage när jag tittar dig i ögonen. jag tänker inte be dig stanna. jag tänker inte be dig att inte släppa taget om mig. att påminna dig om oss kanske skulle få dig att stanna? kanske. känslorna tar över och jag vill inte falla för någon. någon är du. jag måste släppa taget om dig. JAG KAN INTE, JAG VILL INTE. och även fast jag ljuger för mig själv så ska jag intala mig själv att det är för vårt bästa. för det är för vårt bästa. att vi inte är och kanske inte kommer bli. jag kommer att sakna dig. dina små idiotiska småsaker som bara du gör. sättet du ler på. och dina vackra händer. jag tycker om dig. men jag tycker om mig själv mer.

någon som du.

tja!
här sitter jag och är lite små irriterad. men vem fan bryr sig? haha, jobbat och slitit idag. men jag verkligen älskar att gå till jobbet. för då vet jag att jag har något att göra. slipper jag sova bort min dag :) lovley! snart blir det att kolla på idol :) yey.

vem vet.

en dag på jobbet är avklarat. segt, massa folk och huvudvärk. men jag stod ut! nu sitter jag och leker lite med min lillebrors data, fast han vill ha tillbaka den. så ska fatta mig kort. ska ta och laga lite mat snart.. sen ska jag ta mig en cigg på balkongen. senare ikväll kanske det blir lite mys med tjejerna :) vi får helt enkelt se.
peace out.

tisdag.

hej.
idag är jag glad.
riktigt glad, nu blir det snart jobb.
fint väder också. jag gillar´t
hejdå.

RSS 2.0