jobb.

nu blir det ett jobb pass. ser inte alls fram emot det, är trött och har ont i huvudet. men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom det. nu när man sitter här så centralen gissa vem som går förbi och letar efter sin buss, jo nicklas hocker från idol! fan va ball. haha.. jaja vi hörs senare :)

nu somnar jag..

min dag lite snabbt, vaknade vid halv tolv kanske? sov verkligen ut idag för jag gick och la mig vid elva kanske. bra för jag har behövt sömn! nu är jag helt utvilad. fast är jätte trött så ska ta och hoppa ner i säng snart. var på restaurang med min kära far, maryann och små bröderna, var nere på mr johansson! var buffé så åt nog lite för mycket. höhö, testade på sushi.. och det var absolut inte min grej! fyfan. haha.. sen har jag bara degat här hemma.

imorgon är det jobb som står på schemat och blir det fint väder så tar jag cykeln! tror att jag efter jobbet ska orka mig bort till gymmet? eh, vi får se imorgon! haha. nu säger jag godnatt!! ska drömma om dig baby..

just gonna stand there and watch me burn,
but that's alright because i like the way it hurts.
just gonna stand there and hear me cry,
but that's alright beacuse i love the way you lie.


restaurang.

nu blir det att äta mat med pappa, maryann och mina älskade småbröder.
haha :)

för att du är du.

do you know that you make me smile?
and i like it, but i miss you.

förtrollad, knäsvag& lycklig.
beskriver mig mest när jag tänker på dig.
kom hit så vi kan kramas!

en dos av lycka.


hej!!

igår somnade jag redan vid halv elva illa! det var ju trots allt fredag. men det var ju skönt att sova, vaknade idag istället klockan halv tio, pigg som bara den. jag började läsa nikki sixx bok igen för några dagar sen. för bra bok alltså. fast nu har jag läst ut den, det är också illa vad ska jag läsa nu på kvällarna? och jag är sugen på sex vilket jag inte kommer få idag, illa!! höhö. okej, nu räcker det med onödig fakta.

idag har jag och mamma min varit duktiga, vi tog oss en promenad in till stan (: kollade på fotboll vid heden. helt okej, när vi åkte hem stötte en kille på mig. han stank öl! inte okej. men lite skoj. plus en gubbe skällde på mig för att jag satt på bänken?  han skriker: varför ska alla jävla ungdomar sitta!! det fanns plats för tre personer till på samma bänk som jag och mamma satt på!! haha, idiot. vad fan vet han, jag kanske har ont i min kropp och kanske har någon sjukdom som gör att jag måste sitta ner?! bara för att man är ungdom behöver inte det betyda att man är fullt frisk! IDIOT JÄVEL!! fast nu har inte jag någon sjukdom eller så, men ändå! vad vet han..
ikväll vet jag inte vad som händer? ville dricka lite, men några vänner vill ju inte umgås med mig.. haha så får väl bli hemmakväll ikväll igen. fast idag blir det att kolla någon film.. kanske ut och träffa madeleine en stund? eh får se!
oj långt inlägg. haha
love kela.

kanske man ska ta och dricka den ikväll?

höhö!

fredag den trettonde.

idag är det fredagen den trettonde och jag undrar vad man ska hitta på idag (?) var ju meningen att jag och blom skulle ta ett glas, men hon flydde till malmö och lämnade mig ensam. så blir väl att sitta hemma? eh, jag får se vad som händer. jobbet gick bra idag, var en rätt lugn dag! och nu är man ledig i två dagar, yey!!

ska i alla fall snart städa mitt rum, sedan ta mig en dusch! det behövs, luktar hamburgare.. hahaha!! fast först ska jag spela ett spel.. liksom, varför göra det nu? när jag kan göra det sen!!

egoist javisst!!


obs!! lägg märke till att ölen är lika stor som mitt ansikte.
hahaha!!

två blåa favoriter'


11 februari'

tja fan!
här sitter man igen, datan i knät och ska försöka skriva några rader.. jobbat idag igen, fast bara två dagar kvar sen helg :) på teven är det sverige - skottland heja heja heja!! och i öronen spelas just nu eminem. sjukt längesen jag lyssnade på honom, han är ändå rätt bra! haha. gillar den låten han har gjort med rihanna love the way you lie grymt bra!!!

nu ska jag flytta in datan i mitt rum, spela musik och STÄDA! jag vet inte hur jag lyckas, jag städar ena dan och andra dan så är det fullt med kläder, smink, böcker, yes you name it över hela golvet. ja, ÖVERALLT!!! jag blir galen.. så om jag städar nu, så kommer det vara stökigt imorgon kväll. jaja, det är bara att gilla läget, eller? :)
jag och emma för ett tag sen.

skumbad.

nej, nu ska jag ta mig ett riktigt härligt skumbad.

busig.

hemma från jobbet, är helt slut, har ont i fötterna. så idag funderar jag på att ta ett långt bad, ta hand om mina små fötter. det var en stressig dag på jobbet idag, men vi klarade det fint. bara fyra dagar kvar till helg och två dagars ledighet. men det är långt kvar till dess. jaja, nu sitter jag här och kollar på glee, så bra! :) har precis ätit en skål med nudlar också. gott gott gott.
nu ska jag kolla vidare, ciao!

jobb.

nu blir det jobb!
tror jag ska ta en promenad idag faktiskt.
cykeln lockar inte alls när det är fullt med regnmoln.
gummistövlarna på och musiken i öronen, japp nu gick vi.
vi hörs när jag kommer hem :)

jag ska adoptera!

är han inte hur söt som helst?
jag är kär.. åh!

den var grym.

karate kid var grym. åh jag älskar den, jaden var så jävla söt!! och hela filmen var fantastisk, jag gillar ju karate kid. jag gillar dom gamla, och denna nya var grym. efter att sett den har jag så mycket energi, jag vill typ börja med karate, det hade ändå varit ball!


tack stefan som kom över med den, och kollade med mig, nästan hela filmen. han somnade till en liten stund. hihi. imorgon väntar jobb, så ska snart sova. men först blir det att sitta lite framför datan.
vi hörs mer imorgon.
love kela.

karate kid.

tja igen.
nu är jag hemma, har varit ute i regnet och lekt, träffade maggan och sofie :) var nere på donken och backa beach en stund. men nu snart har jag en dejt. ska se på karate kid med stefan, och dricka cola. yey. hoppas den är något att ha.. men det tror jag! ungen som spelar huvudrollen, will smith son är ju så jävla sööt!! haha, jaja. nu väntar jag på att klockan ska slå åtta, bara en kvart kvar!
berättar sen om filmen var en höjdare eller ej.
men jag tror mer på höjdare!!

jag är aldrig nöjd.

hur kunde jag dejta det där?
att jag trodde det skulle fungera
det började bra, men sen efter nån dag
försvann all hans charm och han blekna
det var inte den första i år
och definitivt inte sista
det brukar bubbla från start
med spännande prat
romantiska möten med kyssar

men sen tröttna jag direkt
vilken äcklig andedräkt
hans irriterande tics
han är royalist
jag förtjänar faktiskt något bättre
jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
för lång eller kort eller smal eller bred
Jjg vill hitta rätt men jag ser bara fel
aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
men herregud, jag kan få bättre än så

jag har verkligen provat med allt
jag har träffat, för fan, hela världen
från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
jag har till och med surfat på nätet
men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
han skriver så fult och han sjunger så falskt
vilken läskig mustasch, alldeles för lat
var är hans sinne för humor?

nej, jag hittar ingenting
ingen groda som blir min prins
bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
för lång eller kort eller smal eller bred
jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
men herregud, jag kan få bättre än så

dom har vart gamla, dom har vart unga
dom har vart smarta, dom har vart dumma
dom har jobbat på bank, dom har rest överallt
jag har gett alla den chans jag har kunnat
dom har vart snygga, dom har vart rika
dom har vart stygga, dom har vart dryga
men inte nånstans har det funnits nån man
som lyckats få mig att mjukna


söndagsbarn.

sitter i soffan och lyssnar på melissa horn, oskar linnros, veronika maggio.. så underbart bra!! högsta volymen är på, jag gillar det!! dricker även lite te, jag har det mysigt jag.. hade ju varit roligt med lite sällskap. men alla mina vänner är upptagna.. buhu!!
nu ska jag vrida upp ännu mer, gå ut på balkongen och bara njuta av söndagen!

en del av det vanliga livet.

sitter här hemma och håller på att tvätta.
det är jätte tråkigt och jag har inget speciellt att blogga om!
ha det!

en gång är ingen gång.

tja fan! hur står allt till? bra, jo med mig är det underbart. man ska inte klaga. skulle bara kika in här och checka laget. men allt verkar vara under kontroll.. så jag tar och lägger mig. veckan har bestått av jobb, jobb och ännu mera jobb. men jag lever. nu ska jag sova. GODNATT!!

woups'

nu ska jag cykla till jobbet, det gillar vi!
ha en bra dag, vi uppdaterar senare idag? eller..
det vet man aldrig.
jag har blivit dålig på detta.
förlåt.

RSS 2.0